Οι τυχεροί που κέρδισαν από ένα devolo Magic 1 WiFi mini

To womanidol κάνει δώρο σε τρεις τυχερούς από ένα devolo Magic 1 WiFi mini. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν με συμπαγή σχεδιασμό και την ικανότητα να μετατρέπει κάθε πρίζα σε ένα ισχυρό WiFi hotspot. Προσφέρει ολοκληρωμένο mesh Wi-Fi και παρέχει γρήγορη σύνδεση μέσω Ethernet, ενώ έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας! Μini μέγεθος maxi απόδοση!

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ:

ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΣΑΠΡΙΝΗ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Η devolo, ηγέτιδα εταιρία στην αγορά των Powerlines, διαθέτει στην ελληνική αγορά, ένα νέο προϊόν με συμπαγή σχεδιασμό και ικανότητα να μετατρέπει κάθε πρίζα σε ένα ισχυρό WiFi hotspot. Το τεράστιο πλεονέκτημά του είναι εμφανές από τη στιγμή της εγκατάστασής του!

devolo Magic: Συνδέστε το στην πρίζα και ξεκινήστε

Τι είναι όμως κατ’ αρχήν το Powerline και πώς λειτουργεί;

Ακούγεται περίπλοκο αλλά δεν είναι! Τα devolo magic διαθέτουν δύο συσκευές (προσαρμογείς). Συνδέστε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα κοντά στο router και συνδέστε τις δύο συσκευές μεταξύ τους με ένα καλώδιο Ethernet.

Στη συνέχεια απλά τοποθετείτε τον δεύτερο προσαρμογέα στο σημείο που θέλετε να έχετε ισχυρή σύνδεση στο Internet. Αυτό είναι όλο!

Οι προσαρμογείς devolo Magic τακτοποιούν όλα τα υπόλοιπα αυτόματα. Οι προσαρμογείς «βρίσκουν» ο ένας τον άλλο και δημιουργούν μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ τους.

devolo Magic 1 WiFi mini: Ο κομψός τρόπος εξάπλωσης του δικτύου

Το devolo Magic 1 WiFi mini είναι ο μικρότερος μέχρι σήμερα προσαρμογέας στην οικογένεια Magic και υπόσχεται μέγιστες αποδόσεις σε κάθε πρίζα. Ο μικρός, υψηλών αποδόσεων προσαρμογέας μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε κάθε δίκτυο Magic.

Ως WiFi hotspot, παρέχει μια αξιόπιστη ταχύτητα WiFi για μια σταθερή mesh WiFi σύνδεση. Η δοκιμασμένη τεχνολογία G.hn παρέχει μια ώθηση στην απόδοση και έτσι είναι εφικτή η μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες έως 1200 Mbps μέσα από τα καλώδια του ρεύματος.

Δείτε Επίσης

Womanidol loves best cleaning!

Ταχύτητα και ευκολία για το σήμερα και για το αύριο

Χάρη στην τεχνολογία G.hn, το devolo Magic 1 WiFi mini είναι έτοιμο για τα οικιακά δίκτυα του μέλλοντος και θα συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη σύνδεση για αρκετό καιρό ακόμα, με όλες τις αναβαθμίσεις του firmware να είναι, εννοείται, δωρεάν. Αυτό θα πει μακροχρόνια ευκολία!

Αξίζει να τονισθεί ότι η devolo παρέχει την εφαρμογή «Home Network» για εγκατάσταση και διαμόρφωση. Αν έχετε απορίες, ένας ειδικός τεχνικός είναι διαθέσιμος για να σας βοηθήσει. Το λογισμικό του devolo Cockpit και το web interface των συσκευών devolo είναι επίσης διαθέσιμα για μικρές αλλαγές όπου χρειάζονται.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο: www.devolo.gr ή να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη στο +30 22210 84387

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Περιμένετε τον επόμενο πολύ σύντομα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.