Ένας μετεωρίτης… στην κουζίνα μας!

Ένας μετεωρίτης... στην κουζίνα μας!

H Tefal, η πρωτοπόρος γαλλική εταιρεία μαγειρικών σκευών, μόλις παρουσίασε και στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά κεραμικών σκευών Meteor, που αντέχει όσο κανένα άλλο σκεύος.

Τα νέα μαγειρικά σκεύη χάρη στην επένδυση από πυρόλιθο, αποδεικνύονται εξαιρετικά ανθεκτικά, ακόμη και στην πιο «άγρια» χρήση από εμάς! Ο πυρόλιθος είναι ένα φυσικό συστατικό των ορυκτών πετρωμάτων, που ευθύνεται για τη σκληρότητά τους. Το βρίσκουμε στην άμμο, στο γυαλί, στα βράχια και ακόμη και στους κομήτες! Έτσι, τα σκεύη της σειράς Μeteor με επένδυση από αντέχουν ακόμη και σε φθορές που μπορεί να προκαλέσουν μεταλλικά αντικείμενα (π.χ. πιρούνι ή μαχαίρι), χωρίς να χαλάνε.

Τα Meteor είναι όλο προσόντα!

Δείκτης Thermospot: Εγγυημένο αποτέλεσμα μαγειρέματος! Όταν φτάσει το σκεύος στην κατάλληλη θερμοκρασία για να μαγειρέψουμε, τότε ο δείκτης Thermospot γίνετε ομοιόμορφα κόκκινος. Έτσι, το φαγητό μας δεν καίγεται αλλά δεν είναι και ωμό!

Εγγυημένη αντοχή στο σκεύρωμα! Με 100% ανοξείδωτη βάση (ανοξείδωτο 18/10, δίσκο αλουμινίου & ανοξείδωτη κάψουλα) για άψογη κατανομή της θερμότητας. Κατάλληλα για όλες τις εστίες και για τις επαγωγικές

Δείτε Επίσης
Γιουβαρλάκια κοτόπουλου αβγολέμονο με πιπεριές και baby πατάτες

Ευκολία στο καθάρισμα και προστασία του σκεύους με τα χρόνια, χάρη στο χείλος στις άκρες των σκευών!

Απόλυτη ασφάλεια στο μαγείρεμα χάρη στα χερούλια από βακελίτη.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.