Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια!

Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια!
Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια!
Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια!
Προβολή Φωτογραφιών
Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια!

Το γαλλικό όνομα Tefal έχει… μαγειρέψει ουκ ολίγες νοστιμιές στις κουζίνες μας! Φέτος, γιορτάζει τα 60 της χρόνια και με αφορμή αυτή την επέτειο μας κάνει και δώρα! 

Από το 1956 μέχρι σήμερα, η Tefal προτείνει πάντοτε καινοτόμες ιδέες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και πρακτική, χωρίς να παραβλέπει και το… γαλλικό στιλ! Από τα αντικολλητικά τηγάνια, μέχρι το σίδερο με την αντικολλητική πλάκα και πιο πρόσφατα με την επαναστατική φριτέζα Actifry που μαγειρεύει μόνο με μία κουταλιά λάδι… η διαδρομή υπήρξε συναρπαστική.

Mία συνοπτική ματιά στη μακρά ιστορία της καινοτομίας!
  • 1956-1996: Απόλαυση και ελευθερία

Ο Μarc Gregoire, Γάλλος μηχανικός, φέρνει την επανάσταση στην καθημερινότητα όλων όσων μαγειρεύουν και πατεντάρει το πρώτο αντικολλητικό τηγάνι.

  • 1966-1976: Η κουζίνα το κέντρο του σπιτιού

Η Tefal μπαίνει και στην κατασκευή μικρών ηλεκτρικών συσκευών για το σπίτι, εκτός από τα μαγειρικά σκεύη.

  • 1976-1986: Κοινωνικοποίηση στην κουζίνα

Η Tefal, με την ψηστιέρα raclette (1975) και το ηλεκτρικό σετ για φοντύ (1990), ανακαλύπτει έναν νέο τρόπο δημιουργίας για προετοιμασία-μαγείρεμα φαγητού πάνω στο τραπέζι με όλη την παρέα.

  • 1986-1996: Μικρότερα και πιο πρακτικά

Λανσάρετε το Supergliss σίδερο ατμού με πλάκα από durillium, μία νέα επίστρωση που προφυλάσσει από τις γρατζουνιές, τον σχηματισμό βρωμιάς και την αποτρέπει την κολλητικότητα των ρούχων.

Δείτε Επίσης
Πώς να καθαρίσετε ένα σίδερο

  • 1996-2006: Όλοι στην κουζίνα

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το «σπιτικό» μαγείρεμα. Η Tefal δημιουργεί μία νέα καινοτομία για τα τηγάνια της: το Thermo-spot (έλεγχος θερμοκρασίας τηγανιού).

  • 2006-2015: Ευημερία και υγεία στο μενού

Η προσδοκία για υγιεινή διατροφή και ισορροπημένη διατροφή δεν υπήρξε ποτέ τόσο ισχυρή. Η Tefal λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ανησυχίες λανσάρει την επαναστατική Actifry… για τηγανητές πατάτες και άλλα φαγητά μόνο με μία κουταλιά λάδι.

Μία ιστορία αγάπης 60 χρόνων με τους καταναλωτές, μετουσιώνεται με μοναδικές προσφορές στα καταστήματα. Αναζητήστε τα δώρα και επωφεληθείτε! 

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.