Νέο κατσικίσιο γιαούρτι

Νέο κατσικίσιο γιαούρτι

Η ΔΩΔΩΝΗ ανταποκρίνεται ακόμα μια φορά στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και προτιμήσεις και λανσάρει το νέο κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού, για καθημερινή απόλαυση και υψηλή θρεπτική αξία.

Το νέο κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας. Με χαμηλά λιπαρά, μειωμένη περιεκτικότητα σε λακτόζη και πολύ ήπια δροσιστική γεύση, το νέο αυτό προϊόν αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο και τους πιο απαιτητικούς.

Μέσα από μια μοντέρνα εμφάνιση, με κυρίαρχο στοιχείο το έντονο χρώμα, το νέο κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ είναι ήδη διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε πολυσυσκευασίες των 2 τεμαχίων (200 γρ. το καθένα).

Δείτε Επίσης
30 + 1 λόγοι για να τρώμε γιαούρτι!

Πίστη στις αξίες της για την παρασκευή αγνών, παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων, μόνο από 100% ελληνικό γάλα, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να ενισχύει σταθερά τα διαθέσιμα προϊόντα της, προσφέροντας νέες περισσότερες διατροφικές επιλογές υψηλής ποιότητας και πλούσιας γεύσης προς όλους.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.