Μακιγιάζ: Τα χρώματα για το καλοκαίρι 2020

Μακιγιάζ: Τα χρώματα για το καλοκαίρι 2020

Το καλοκαίρι του 2020 απαιτεί φωτεινές αποχρώσεις όπως ίσως ποτέ στο παρελθόν! Κυριολεκτικά θέλουν να μας αλλάξουν τη μουντή διάθεση! Οπότε τα έντονα χρώματα στις παλέτες για τις σκιές των ματιών μας αναδεικνύονται ως η κορυφαία τάση ομορφιάς του καλοκαιριού του 2020. Κι ας δούμε τα βασικά!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Οι τολμηρές νέες εντελώς λαμπερές αποχρώσεις είναι οι «νικητές» αυτής της σεζόν, αλλά επιπλέον, φοριούνται και σε ζωηρούς συνδυασμούς. Το μακιγιάζ των ματιών μοιάζει σαν μία ζωγραφική ακουαρέλα με δυνατά και ζωηρά χρώματα και συνδυασμούς.

Η ιδέα των συνδυασμών χρωμάτων για τα μάτια μας, έρχεται ήδη από την αρχαιότητα… αφού μπορεί να ανιχνευθεί ακόμη και στην εποχή της Κλεοπάτρας – αλλά η εφαρμογή του 2020 είναι «ελαφρώς» διαφορετική!

Αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες, επιλέξτε πιο έντονες αποχρώσεις, παστέλ αλλά με ιριδίζουσα λάμψη αλλά και συνδυασμούς πολλών χρωμάτων και αποχρώσεων.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις πιο μοντέρνες τάσεις για το μακιγιάζ ματιών και δείτε τα απολύτως βασικά!

Το γαλάζιο-μπλε είναι πολύ της μόδας

Οι μπλε σκιές ματιών βρίσκονται αρκετά χρόνια τώρα στη μόδα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ μας, αλλά το φετινό καλοκαίρι κυριαρχεί η γαλάζια-μπλε απόχρωση που θυμίζει τροπικά νερά. Είναι ιδιαίτερα δροσερή, παστέλ αλλά ταυτόχρονα ζωηρή. Πρόκειται για μία φωτεινή μπλε απόχρωση που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών.

Ιριδίζουσα πολύχρωμη παλέτα

Ξεχωριστές αποχρώσεις και κυρίως υφές. Οι σκιές με ιριδίζουσα λάμψη αποτελούν φέτος ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στο μακιγιάζ ματιών δημιουργώντας μία φουτουριστική ολογραφική τάση, οποία ξεκίνησε στις πασαρέλες ήδη από την άνοιξη του 2019 αλλά τώρα παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Είναι μια άνευ προηγουμένου καλειδοσκοπική παλέτα χρωμάτων που συχνά οι υφές τους μετατρέπονται ανάλογα με τον φωτισμό, δημιουργώντας οπτικές και χρωματικές ψευδαισθήσεις.

Δείτε Επίσης
Floral eyeliner: Η ζωγράφος που κρύβουμε μέσα μας

Ένα αλλά πόσο δυνατό: Τα neon χρώματα

Τα neon χρώματα έγιναν πολύ της μόδας κυρίως στα μαγιό αλλά και στα βερνίκια για τα νύχια μας. Φέτος, οι αποχρώσεις αυτές με το δυνατό αποτέλεσμα και την τολμηρή εμφάνιση έγιναν μόδα για τις σκιές ματιών.

Αν και πολύ ζωηρές αποχρώσεις έρχονται σε μοναδικά έντονα χρώματα και το φετινό καλοκαίρι τα ροζ-φούξια, το πορτοκαλί αλλά και το γαλάζιο ή το πράσινο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τα neon χρώματα χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο το βλέφαρο ακόμη και μέχρι τη γραμμή των φρυδιών, προτιμήστε να φορέσετε ένα και μόνο χρώμα, ενώ αν πρόκειται για αποχρώσεις του κόκκινου, πορτοκαλί και φούξια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο, δηλαδή και στο ρουζ και στα χείλη.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.