Πύργος Πετρέζα: Γαστρονομία με ξεχωριστή ατμόσφαιρα

Πύργος Πετρέζα: Γαστρονομία με ξεχωριστή ατμόσφαιρα

Ο πρώτος χώρος εκδηλώσεων με δική του κουζίνα, με την επιμέλεια του πολυβραβευμένου σεφ Μιλτιάδη Κιούκα, αλλά και ειδικές γαστρονομικές και οινολογικές βραδιές.

Ο Πύργος Πετρέζα, με την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα, την επιβλητική αρχιτεκτονική και τη φυσική ομορφιά που διαθέτει, παρουσιάζει και ανακοινώνει τη νέα του υπηρεσία: «την κουζίνα». Την επιμέλεια της κουζίνας έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και βραβεία Gourmet, Executive Chef, Μιλτιάδης Κιούκας. Ο Μιλτιάδης Κιούκας και η ομάδα του διαμορφώνουν κάθε  προτεινόμενο μενού με σκοπό να δώσουν μια ιδιαίτερη και απολύτως προσωποποιημένη γαστρονομική διάσταση στις εκδηλώσεις που φιλοξενούνται στον Πύργο Πετρέζα.

Πύργος Πετρέζα

Η ιστορία του Πύργου, ενός μοναδικού χώρου στα Μεσόγεια, ξεκινά από το 1980 και ταυτίζεται με την παραγωγή κρασιού, αφού πάνω από 60 στρέμματα του κτήματος αποτελούνται από αμπελώνες. Το παραδοσιακό οινοποιείο που στεγάζεται μέσα στο κτήμα, έδωσε ζωή στο όραμα του Γεώργιου Μπέλμπα, εμπνευστή και ιδρυτή του πύργου. Το όραμα αφορούσε την παραγωγή καλού οίνου και τη δημιουργία ενός παραδοσιακού σπιτιού για το κρασί, ανοιχτό για κάθε επισκέπτη.

Σήμερα, ο ιδιαίτερος χώρος εκδηλώσεων Πύργος Πετρέζα έρχεται να ενδυναμώσει το όραμα του εμπνευστή του με την προσθήκη της υπηρεσίας της κουζίνας που σέβεται και αναδεικνύει το κρασί που παράγεται στο κτήμα, δημιουργημένο από έναν από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες σεφ.

Πύργος Πετρέζα

Δείτε Επίσης
Γαστρονομική... μόδα!

Παράλληλα, με τη νέα υπηρεσία, ο Πύργος Πετρέζα ξεκινά και μία σειρά από γαστρονομικές και οινολογικές βραδιές, που σαν στόχο έχουν να φέρουν το κοινό σε επαφή με τη μοναδική του κουζίνα. Τα εποχιακά Ταξίδια Γευσιγνωσίας θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές τον χρόνο, για περιορισμένο αριθμό ατόμων, προσφέροντας την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να έρχονται σε επαφή με το ξεχωριστό περιβάλλον του Πύργου, απολαμβάνοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Πύργος Πετρέζα: 3ο χλμ. Λεωφ. Σπάτων Πικερμίου, Σπάτα, τηλ.: 210 6043396, www.pyrgospetreza.gr, https://www.facebook.com/PyrgosPetreza 

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.