Μetaxa Honey: Συναρπαστική γεύση

Μetaxa Honey: Συναρπαστική γεύση
Μetaxa Honey: Συναρπαστική γεύση
Προβολή Φωτογραφιών
Μetaxa Honey: Συναρπαστική γεύση

Ένα ποτό εμπνευσμένο από το διαχρονικά αγαπημένο Metaxa 5 Αστέρων, με μια δόση ανθικού μελιού.

Στην πρώτη γουλιά που δοκιμάζεις, το στόμα γεμίζει γλυκά αρώματα και ενώ η γεύση θυμίζει στη βάση της το αγαπημένο ελληνικό μπράντι, τελικά είναι κάτι διαφορετικό. Κι αυτό γιατί στο χαρμάνι του υπάρχει μία γεύση μελιού, στην αναλογία που επέλεξε ο Metaxa Μaster. Όμως κι αυτό δεν είναι αρκετό, γιατί δεν πρόκειται για οποιοδήποτε μέλι. Το μέλι που χρησιμοποιείται είναι επιλεγμένο από τις ορεινές περιοχές της Βόρειας Πελοποννήσου, όπου ανθίζουν τα μαγιάτικα τριαντάφυλλα που χρησιμοποιεί για το μυστικό του μπουκέτο. Έτσι, όλη η απαλότητα του Metaxa και το έντονο άρωμα του ελληνικού μελιού δημιουργούν την απόλυτη ευχαρίστηση ακόμα και σε σφηνάκι.

Γευστικές σημειώσεις: Ανοιχτό κεχριμπαρένιο χρώμα με χρυσές αντανακλάσεις. Το άρωμα που αφήνει είναι από μέλι κηρήθρας, άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί, χουρμάδες και βερίκοκο με γεύση από λευκή σταφίδα, δρυ, αποξηραμένο σύκο, γλυκά μπαχαρικά. Στο τέλος, η επίγευση είναι γλυκιά με μια τελευταία πινελιά μπαχαρικών και φλούδας πορτοκαλιού.

Πώς θα το πιείτε: Απολαύσετε ιδανικά το Metaxa Honey παγωμένο σε long drink, κοκτέιλ ή σφηνάκι.

Δείτε Επίσης
Τα σατέν μεταξωτά είναι η hot επιλογή τώρα!

Σημειώστε και κάτι ακόμη: Στο πνεύμα της πρωτοπορίας του, το Metaxa Honey παρουσίασε το νέο ποτό στην εκδήλωση του TedXAcademy (ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που λειτουργεί με μια ομάδα εθελοντών, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάζονται με ευρηματικό τρόπο θέματα νέας τεχνολογίας, επιχειρηματικότητας, πρωτοποριακά projects και start up επιχειρήσεις). Αμέσως μετά την εκδήλωση «ανέβηκε» στο Facebook ένα νέο application με τίτλο «Do The Buzz!».  Μέσα από το application αυτό, το Μetaxa Honey δίνει την ευκαιρία στο κοινό να παρουσιάσει πρωτοποριακές ιδέες,  που θα εμπνεύσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Οι ιδέες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και αυτή που θα κάνει τον περισσότερο… «θόρυβο» θα κερδίσει έπαθλο 2.000€ ώστε να ξεκινήσει την υλοποίησή της. Επισκεφτείτε και εσείς το application  και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά… Buzzz!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.