Κρύσταλλοι θάλασσας του Αιγαίου!

Κρύσταλλοι θάλασσας του Αιγαίου!
Κρύσταλλοι θάλασσας του Αιγαίου!
Οι κρύσταλλοι θάλασσας Ακταία συλλέγονται με το χέρι, περνούν μία καινοτόμο διαδικασία και περιέχουν συστατικά ευεργετικά για τον οργανισμό
Προβολή Φωτογραφιών
Κρύσταλλοι θάλασσας του Αιγαίου!

Από τα καθαρά γαλάζια νερά του Αιγαίου, οι κρύσταλλοι θάλασσας Ακταία χρησιμοποιούνται όπως και το αλάτι και παράγονται εφαρμόζοντας μία εφεύρεση παγκοσμίως κατοχυρωμένη! Μόλις ανακαλύψαμε μία ακόμη εξαιρετική ελληνική παραγωγή και σας την παρουσιάζουμε!

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Οι Κρύσταλλοι Θάλασσας Ακταία, που χρησιμοποιούνται όπου και όπως το αλάτι, υπερτερούν έναντι των υπόλοιπων αλατιών φυσικών, επιτραπέζιων και ορυκτών, αφού παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι το μόνο απόλυτα ανεπεξέργαστο και μη ραφιναρισμένο προϊόν, ενώ παράλληλα παραμένουν απόλυτα καθαροί και με πλήρη εφαρμογή των κανόνων υγιεινής.

Η Aegean Naturals παράγει κρυστάλλους θάλασσας με μοναδικό και καινοτόμο τρόπο, ο οποίος είναι απόλυτα φυσικός, χωρίς καμία επεξεργασία, με απουσία παραγωγής ρύπων, αφού παράγονται χωρίς κατανάλωση ενέργειας παρά με τη χρήση φυσικής ενέργειας από τον ήλιο και τον αέρα.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Συλλέγεται καθαρό, θαλασσινό νερό σε απόσταση 500 μέτρων από τις ακτές και από βάθος 14 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για να αποφευχθούν οι ρύποι της. Η περιοχή που έχει επιλεγεί είναι μεταξύ Σουνίου και Μακρονήσου, όπου το νερό ανανεώνεται διαρκώς χάρη σε μόνιμα υπόγεια θαλάσσια ρεύματα. Χρησιμοποιείται αυτόματο σύστημα άντλησης για τη συλλογή του θαλασσινού νερού ενώ τακτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης. Από εκεί, με όλους τους κατάλληλους ελέγχους και μεθόδους προστασίας, το θαλασσινό νερό μεταφέρεται στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής, στη Λαυρεωτική. Το μεγαλύτερο μέρος του θαλασσινού νερού εξατμίζεται με φυσικό τρόπο, με τη δύναμη του ήλιου. Στη συνέχεια ακολουθεί η ολική αφύγρανση, η συμπύκνωση και η κρυσταλλοποίηση, με την επίδραση είτε του ήλιου είτε του αέρα. Οι κρύσταλλοι, στο τελικό στάδιο, μεταφέρονται σε πιστοποιημένη μονάδα συσκευασίας.

Ευεργετικές ιδιότητες των Κρυστάλλων Θάλασσας ΑΚΤΑΙΑ

Οι Κρύσταλλοι Θάλασσας του Αιγαίου ΑΚΤΑΙΑ συλλέγονται καθημερινά. Γι’ αυτό το λόγο το προϊόν ΑΚΤΑΙΑ είναι πάντα φρέσκο και άμεσα καταναλώσιμο. Διατηρεί και τα 85 φυσικά συστατικά της θάλασσας, που είναι  άκρως απαραίτητα για την ισορροπημένη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

– Είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο και ψευδάργυρο, περιέχουν όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του θαλασσινού νερού, που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα, με βασικότερα τα: Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Κάλιο, Κοβάλτιο, Νάτριο και Ιώδιο, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά.

– «Συνεργάζονται» με τους μικροοργανισμούς που έχουμε στο σώμα μας, ώστε να γίνεται η τροφή ευκολοχώνευτη και θρεπτική.

– Διαλύουν τις ωφέλιμες ουσίες προκειμένου αυτές να αφομοιωθούν από τον οργανισμό.

– Διαλύουν τις τοξίνες του οργανισμού οι οποίες αποβάλλονται στη συνέχεια από τις φυσικές διόδους.

– Επαναφέρουν το σύστημα των ενζύμων, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ισορροπημένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και, κατ’ επέκταση, του οργανισμού μας.

– Περιέχουν συστατικά που περιέχονται και στο αίμα μας.

Δείτε Επίσης
Περιβάλλον: Πείτε αντίο στο πλαστικό με 7 τρόπους!

– Αποτελούν φυσικό, ισχυρό αντιισταμινικό.

– Δυναμώνουν τα οστά. Το 20% του αλατιού του οργανισμού βρίσκεται στα οστά. Η ανεπάρκεια αλατιού και η κατανάλωση ραφιναρισμένου αλατιού ευθύνονται -σε μεγάλο βαθμό- για την οστεοπόρωση.

Δύο εξαιρετικά προϊόντα: Με τη δύναμη του Ήλιου, με τη δύναμη του Αέρα

Το Ακταία με τη μαύρη ετικέτα, περιέχει αγνούς κρυστάλλους της θάλασσας, που έχουν αφυγρανθεί με την επίδραση του ήλιου, συλλέγονται και συσκευάζονται με το χέρι και είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο και ψευδάργυρο.

Το Ακταία με τη γαλάζια ετικέτα, αφορά ένα premium προϊόν, που παράγεται με την επιρροή του καθαρού αέρα. Αυτός ο τρόπος αφύγρανσης, πέρα από την υψηλή ποιότητα, δίνει τη δυνατότητα της παραγωγής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πώς θα τους χρησιμοποιήσετε: Δοκιμάστε τους σε κάθε σας πιάτο, όπου και όπως το αλάτι. Το μυστικό είναι ότι θα χρειαστείτε μικρότερη ποσότητα, αφού έχουν μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια. Μία ακόμη συμβουλή: προτιμήστε να τους προσθέσετε στο τέλος του μαγειρέματος, για ακόμη καλύτερη γεύση, φρεσκάδα και νοστιμιά.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.