Ένα app για ραντεβού αποκλειστικά για πλούσιους και όμορφους!

Ένα app για ραντεβού αποκλειστικά για πλούσιους και όμορφους!

Αν το όνειρό σας είναι ένας ψηλός, ωραίος και μοιραίος, με λογαριασμό που έχει οπωσδήποτε έξι ψηφία… τότε το κατάλληλο application ονομάζεται Luxy και μόλις ήρθε για να σας δώσει τη λύση. Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου;

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

Από την ώρα που το Tinder εμφανίστηκε στην αγορά, μία πλημμυρίδα από «dating apps» κατέκλυσε την αρένα των social media. Aυτό όμως που ξεχωρίζει μακράν το Luxy από όλα τα υπόλοιπα -και δεν το λέμε απαραίτητα για καλό!- είναι ότι ισχυρίζεται πως “θα ξεριζώσει του φτωχούς, τους μίζερους και τους άσχημους” ως υποψήφιους συντρόφους! Ενώ ήδη του έχει γίνει κριτική στην ατάκα της περιγραφής του ως το “Tinder χωρίς τους φτωχούς”!

Αυτό που κάνει το Luxy διαφορετικό από sites όπως το Facebook για τους πλούσιους, είναι ότι έχει άλλους στόχους. Αν και έχει παρόμοια δεξαμενή μελών, όπως CEOs, εκατομμυριούχους, μοντέλα, διάσημους, γιατρούς, μεγαλοδικηγόρους, διάσημους αθλητές κ.λπ., έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να «κάνει την προξενήτρα» όχι μόνο με τους πλούσιους αλλά και με τους ωραίους.

Δείτε Επίσης
Προφίλ γνωριμιών: Πρέπει να ψάχνετε για τα μπεζ… σημάδια!

Ο Γενικός Διευθυντής του Luxy, που παρεμπιπτόντως προτιμά να παραμείνει ανώνυμος(!), δήλωσε ότι: «Κάνει ό,τι και το Tinder, με μία μεγάλη διαφορά: Το δικό μας app επιτρέπει να αποκλείσουμε τους φτωχούς και τους άσχημους. Για παράδειγμα, το μέσο εισόδημα ενός άνδρα χρήστη Luxy είναι πάνω από 200 χιλιάδες δολάρια κι αν αποδειχτεί ότι πέσει κάτω από αυτό το ποσό, το σύστημα τον πετά αμέσως έξω». Το app λανσαρίστηκε πριν μερικούς μήνες για τους χρήστες της Αpple αλλά πλέον είναι προσβάσιμο και στις συσκευές με Android.

Οι χρήστες για να δημιουργήσουν το προσωπικό τους προφίλ πρέπει να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις του τύπου, «ποιο είναι το αγαπημένο σας γκουρμέ εστιατόριο» ή «πού παίζετε τένις» να αναφέρουν τις αγαπημένες τους μάρκες και να δηλώσουν το ετήσιο εισόδημά τους. Από εκεί και μετά, ο χρήστης μπορεί να δει τα διάφορα άλλα προφίλ και μάλιστα ανώνυμα. Αν δύο χρήστες κάνουν like ο ένας στο προφίλ του άλλου, τότε το Luxy συστήνει τον έναν στον άλλο και μπορούν να συνομιλήσουν.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.