Γυναίκες και Internet: Μύθοι και αλήθειες που θέλουμε να ξέρουμε!

Γυναίκες και Internet: Μύθοι και αλήθειες που θέλουμε να ξέρουμε!

Τώρα που οι περισσότερες μένουμε σπίτι και το Ιnternet πιο έντονα από ποτέ έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας αλλά και της δουλειάς μας, καθώς έχουμε μετατρέψει το σπίτι μας σε ψηφιακό χώρο εργασίας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να λάβετε μέρος σε μία σημαντική έρευνα με σκοπό την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τον τρόπο που οι γυναίκες σκέφτονται και χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Μην διστάσετε!

Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος στην έρευνα

Ως γυναίκες, στις δύσκολες συγκυρίες της ζωής, πάντα δυναμικές, ικανές, μητέρες, σύζυγοι, σύντροφοι, νοικοκυρές, εργαζόμενες, φοιτήτριες, καθημερινές, συνηθισμένες, ασυνήθιστες… μα πάνω από όλα, γυναίκες του σήμερα, χρησιμοποιούν την τεχνολογία και το Internet, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Ως πολυάσχολα όντα που καταφέρνουμε με μαγικούς τρόπους να τα κάνουμε όλα, δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στιγμή και πολλές φορές το Internet και η τεχνολογία γενικότερα, μας έχει βοηθήσει σε αυτό.

Ποια είναι όμως πραγματικά η σχέση μας με την τεχνολογία;

Το WomanIdol, σε συνεργασία με τη devolo Hellas, οργανώσαμε την παρούσα έρευνα για να μάθουμε τη σχέση της σύγχρονης γυναίκας με το Internet, τη χρήση που γίνεται καθημερινά και τι ακριβώς είναι αυτό που αναζητά κανείς σήμερα στο Διαδίκτυο.

Αγαπητές φίλες, η συμμετοχή στην έρευνα είναι ανώνυμη και δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα του WomaniIdol.

Δείτε Επίσης
Η ιδανική διαφορά ηλικίας για την επιτυχία της σχέσης

Η έρευνα πραγματοποιείται από την devolo Hellas σε συνεργασία με το WomanIdol.com, δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα και έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης των γυναικών, όσο αυτό είναι δυνατό, γύρω από θέματα που αφορούν τη χρήση της τεχνολογίας και κυρίως την πλοήγηση και την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της devolo Hellas μπορείτε να βρείτε εδώ!

Ευχαριστούμε πολύ!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.