Το chillbox με νέες διακρίσεις!

Το chillbox με νέες διακρίσεις!

Οι δύο νέες διακρίσεις του chillbox στα τελευταία Βραβεία Franchise, Best Product Quality και Best International Expansion, έρχονται να υπογραμμίσουν τη μοναδική ποιότητα chillbox και την παγκόσμια δυναμική ανάπτυξής του.

Το chillbox αποχαιρέτησε τον Ιανουάριο με 2 νέες διακρίσεις που απέσπασε στα τελευταία Βραβεία Franchise, που πραγματοποιήθηκαν από το περιοδικό Franchise Business για ακόμη μία χρονιά, πριν λίγες ημέρες.

Το 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, οι χαμηλές θερμίδες & λιπαρά και η απουσία συντηρητικών, τα οποία δημιουργούν το αυθεντικό γιαούρτι του chillbox, του εξασφάλισαν το βραβείο Best Product Quality.

Η ξεχωριστή αυτή ποιότητά του, έχει από καιρό αναδείξει το chillbox στις αγορές του εξωτερικού, διατηρώντας σήμερα καταστήματα σε Γαλλία, Ιταλία, Η. Βασίλειο, Η.Π.Α., Ρωσία, Ουγγαρία κ.ά, τα οποία και του χάρισαν τη διάκριση Best International Expansion.

Δείτε Επίσης
Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» απέσπασαν τα νέα μαλακτικά ρούχων Tesori d’ Oriente

Τo chillbox είναι το δικό μας, ελληνικό frozen yogurt που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι στην Ελλάδα και σε 10 χώρες του κόσμου. Ξεκίνησε από την Πάτρα το 2012, με κινητήριο δύναμη της επιτυχίας του το ελληνικό φρέσκο γάλα και το στραγγιστό γιαούρτι, τη μοναδική ποικιλία φρούτων και γαρνιρισμάτων και την ιδιαίτερη αισθητική του concept των καταστημάτων και την συσκευασιών.

Τι είναι τα βραβεία Franchise

Τα Βραβεία Franchise του περιοδικού Franchise Business διοργανώνονται ετησίως από το 2008, στοχεύοντας στην ενδυνάμωσή του franchising και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών του κλάδου. Επιβραβεύονται τόσο οι ανταγωνιστικές αλυσίδες που επενδύουν και δημιουργούν θέσεις εργασίας, όσο και οι managers και επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από αυτές. Δηλώσεις συμμετοχής για την επόμενη διοργάνωση, θα γίνονται δεκτές από 3/02/16 έως 31/03/16.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.