Ένας απίστευτος ιστότοπος υπολογίζει πόσο θα διαρκέσει το χαρτί υγείας που αποθηκεύσατε!

Ένας απίστευτος ιστότοπος υπολογίζει πόσο θα διαρκέσει το χαρτί υγείας που αποθηκεύσατε!

Επειδή πάντοτε, ακόμη και στις χειρότερες καταστάσεις, κάποιοι άνθρωποι «κατεβάζουν» φαεινές ιδέες, ένας προγραμματιστής λογισμικού και ένας καλλιτέχνης δημιούργησαν έναν πρωτότυπο ιστότοπο που υπολογίζει πόσο θα διαρκέσει το χαρτί υγείας που οι άνθρωποι έτρεξαν να προμηθευτούν και να αποθηκεύσουν με τον φόβο της καραντίνας! Και το αποτέλεσμα δείχνει ότι δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε!

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Ο ιστότοπος howmuchtoiletpaper.com λοιπόν υπολογίζει και απαντά στους χρήστες για πόσο διάστημα θα τους φτάσουν τα ρολά από χαρτί υγείας που έχουν στο ντουλάπι τους!

Οι χρήστες εισάγουν τον αριθμό των ρολών που έχουν στο σπίτι και επίσης πόσες φορές κατά μέσο όρο πηγαίνουν στην τουαλέτα καθημερινά.

Ο ιστότοπος αμέσως μετά υπολογίζει σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία το ποσοστό που καταναλώνεται καθημερινά, άρα και το τελικό χρονικό διάστημα που αυτά θα διαρκέσουν.

Επίσης, μπορεί να δώσει ακόμη πιο ακριβή αποτελέσματα, αν μπουν στοιχεία π.χ. πόσα «τετραγωνάκια» χαρτιού καταναλώνει κάποιος κάθε φορά, ή πόσες ημέρες υπολογίζει κανείς να βρίσκεται σε καραντίνα…

Ο μέσος χρήστης έχει 500 τοις εκατό περισσότερο χαρτί υγείας από ό, τι χρειάζονται για καραντίνα

Δείτε Επίσης
7 λάθη με το χαρτί υγείας και πώς θα βελτιώσετε την υγιεινή σας!

Οι αγορές χαρτιού τουαλέτας στην κατάσταση πανικού που μεσολάβησε, και στα μέχρι τώρα στατιστικά στοιχεία, δείχνει ότι ο μέσος χρήστης (στις δυτικές και προηγμένες οικονομικά χώρες) έχει περισσότερο από 500% χαρτί υγείας από ό,τι θα χρειαστεί σε ολική καραντίνα!

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή λογισμικού Ben Sassoon με έδρα το Λονδίνο και τον καλλιτέχνη Sam Harris και η ιδέα τους προέκυψε, βλέποντας τον πανικό που επικράτησε παγκοσμίως με την αγορά χαρτιού υγείας λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Όπως είπαν, τους φάνηκε παρανοϊκό να βλέπουν χιλιάδες ανθρώπους να αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ με αυτόν τον τρόπο.

Μέσα σε λίγες ημέρες λειτουργίας έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από περισσότερα από δύο εκατομμύρια ανθρώπους και  η ιδέα τους ήταν να βρουν έναν τρόπο να καθησυχάσουν τον κόσμο κι έτσι να συμβάλλουν στη μείωση των παράλογων αγορών χαρτιού τουαλέτας σε όλο τον κόσμο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.