Ένα μαγιάτικο στεφάνι… αλλιώς!

Ένα μαγιάτικο στεφάνι... αλλιώς!

Σε όλες μας αρέσουν τα στεφάνια με τα λουλούδια που υμνούν την άνοιξη. Εμείς σας προτείνουμε αυτή τη φορά να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, πολύ χαριτωμένο και γεμάτο ρομαντική διάθεση!

επιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

Ένα στεφάνι λοιπόν με όμορφες κορδέλες και ένα γλαστράκι γεμάτο λουλούδια που θα κάνει τη διαφορά και θα δηλώσει το ρομαντικό στιλ σας με… έμπνευση!

Ένα μαγιάτικο στεφάνι... αλλιώς!

Θα χρειαστείτε: 

  • 1 στεφάνι πλεγμένο κατά προτίμηση από κληματόβεργες
  • 3 διαφορετικές κορδέλες (μία σατέν ή μεταξωτή για το δέσιμο και τον φιόγκο, και δύο διαφορετικά χρώματα από λινό ή γάζα)
  • 1 μεταλλικό γλαστράκι με τα λουλούδια της αρεσκείας σας
  • 1 διακοσμητικό πουλάκι
  • συρματάκι και σχοινί

Πώς θα το φτιάξετε: 

Για να δέσετε τις κορδέλες στο στεφάνι είναι εξαιρετικά εύκολο . Θα χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κομμάτι σύρμα στεφάνι για να περάσετε την κορδέλα απευθείας στο στεφάνι. Δημιουργείτε ελαφρείς κυματισμούς δένοντας με λεπτό συρματάκι ανά διαστήματα.

Δείτε Επίσης
Πασχαλιά: Θεαματική στον κήπο, ρομαντική στα βάζα!

Στη συνέχεια δένετε με σκοινάκι το μεταλλικό γλαστράκι στο κέντρο του στεφανιού και στη συνέχεια δένετε από πάνω στο ίδιο σημείο τη σατέν κορδέλα φτιάχνοντας έναν όμορφο φιόγκο.

Το κρεμάτε στην πόρτα [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ], στην μπαλκονόπορτα ή σε κάποιον εξωτερικό τοίχο σας. Αν «πιάνουν» λίγο τα χέρια σας, η διαδικασία δεν θα σας πάρει πάνω από 20 λεπτά!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.