Κολλάτε και ξεκολλάτε, χωρίς ίχνος ζημιάς!

Τόσα χρόνια θα θέλαμε να διακοσμήσουμε τα πλακάκια της κουζίνας μας αλλά φοβόμασταν ότι θα τα σπάσουμε ή ό,τι θα τρυπήσουμε λάθος! Τώρα όμως, υπάρχει η λύση για όσες δοκιμές θέλουμε!
Κομψά τα γαντζάκια? και κρεμάστε τις κουτάλες σας ανώδυνα! Αν αλλάξετε γνώμη, απλά τα ξεκολλάτε!
Είναι πραγματικά τόσο απλό! Και δεν θα χρειαστείτε καν ανδρική βοήθεια για τρυπάνια και σφυριά!
Ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνουμε, μπορείτε να φτιάξετε θαυμάσιες συνθέσεις για τα κάδρα σας με τις ταινίες και τα γαντζάκια Command?, χωρίς ίχνος ζημιάς!
Υπέροχες λύσεις και για το μπάνιο με τα γαντζάκια Command +1
Προβολή Φωτογραφιών
Κομψά τα γαντζάκια? και κρεμάστε τις κουτάλες σας ανώδυνα! Αν αλλάξετε γνώμη, απλά τα ξεκολλάτε!

Μεταμορφώστε τους τοίχους σας… Κρεμάστε τα κάδρα σας χωρίς καρφιά… Χίλιες δυο ιδέες για διακόσμηση σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας με τα προϊόντα Command από την 3Μ πραγματικά μας λύνουν τα χέρια! Και χωρίς να ξαναχρειαστούμε… ανδρική βοήθεια με τρυπάνια και σφυριά!

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να κρεμάσουμε έναν πίνακα… από το να βρούμε το σωστό καρφί μέχρι να ανησυχούμε για τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσουμε στον τοίχο μας.

Η νέα γκάμα προϊόντων Command™ Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα, μας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με τη διακόσμηση του σπιτιού μας, χωρίς να φοβόμαστε για τυχόν ζημιές στους τοίχους που μπορεί να προκαλέσουμε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα Command™

Οι ταινίες αυτές είναι πολύ εύκολες στη χρήση. Απλά ενώστε τες μέχρι να ακούσετε το “κλικ”, εφαρμόστε τες στην κορνίζα σας και τοποθετήστε την κορνίζα στον τοίχο. Οι Κολλητικές Ταινίες προσαρμόζονται εύκολα σε ξύλο, πλακάκι, μέταλλο και βαμμένους τοίχους, δίνοντάς μας την ευελιξία να κρεμάσουμε κορνίζες σχεδόν όπου επιθυμούμε.

Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε διακόσμηση στο μέλλον, αφαιρούνται πανεύκολα. Απλά ξεκρεμάστε την κορνίζα από τον τοίχο και τραβήξτε προς τα κάτω την ταινία μέχρι να αποκολληθεί εντελώς. Δεν θα αφήσει τρύπες, δεν θα κάνει ζημιές και δεν θα σας χαλάσει η διάθεση!

Ένα κλικ – κλειδώνει την κορνίζα στη θέση της!

Το μοναδικό προϊόν της κατηγορίας του που περιλαμβάνει την τεχνολογία Dual Lock, πατέντα της 3Μ. Ένα και μόνο κλικ σημαίνει ότι η κορνίζα σας είναι ασφαλώς τοποθετημένη και θα παραμείνει εκεί για όσο επιθυμείτε. Οι ταινίες μπορούν να συγκρατήσουν κορνίζες έως και 7,2 κιλά.

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας στους τοίχους σας!

Από πίνακες σε γκαλερί μέχρι τις πολύτιμες φωτογραφίες της οικογένειάς σας, μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, με τις καινοτόμες Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα Command™.

Μεταμορφώστε τον τοίχο σας σε 6 μόλις βήματα!

1. Απλώστε όλες τις κορνίζες σας στο πάτωμα και πειραματιστείτε με τις θέσεις και τα σχέδια προτού τα κρεμάσετε. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μόνο φωτογραφίες, μπορείτε να κρεμάσετε καρτ ποστάλ, αφίσες και σχέδια και ό,τι άλλο συμπληρώνει τη διακόσμηση!

2. Όταν ετοιμάσετε το προσχέδιο, μετρήστε το πλάτος και το ύψος από τις κορνίζες και έπειτα χρησιμοποιήστε χαρτοταινία για να οριοθετήσετε τον χώρο που θα χρειαστεί η κάθε κορνίζα στον τοίχο.

3. Εφαρμόστε Ταινίες ή Γαντζάκια για Κάδρα Command™. στο πίσω μέρος κάθε κορνίζας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος των προϊόντων σε σχέση με το βάρος της κάθε κορνίζας, για παράδειγμα 4 ζευγάρια μεγάλου μεγέθους μπορούν να αντέξουν έως και 7,2 κιλά!

Δείτε Επίσης
Θα μπορούσατε να φαντασθείτε ότι ο καθαρός νεροχύτης παίζει κεντρικό ρόλο, για να μοιάζει η κουζίνα σας μεγαλύτερη;

4. Ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, αφαιρέστε τους προστατευτικούς φορείς της κόλλας από τις ταινίες και τοποθετήστε την πρώτη κορνίζα στον τοίχο. Πιέστε σταθερά με τις παλάμες σας έως ότου σιγουρευτείτε ότι οι ταινίες έχουν σταθεροποιηθεί στον τοίχο.
5. Συνεχίστε με τη σύνθεσή σας, τοποθετώντας τις κορνίζες από κάτω προς τα πάνω. Αν χρειαστεί να μετακινήσετε κάποια κορνίζα, τραβήξτε τη μαλακά από τον τοίχο μέχρι να “ξεκουμπώσουν” οι ταινίες και ξανατοποθετήστε τη στη σωστή θέση.

6. Τώρα οι Ταινίες Command™.είναι όλες στη θέση τους, “ξεκουμπώστε” τις κορνίζες από τον τοίχο και αφήστε τις να κολλήσουν πλήρως στον τοίχο για μία ώρα. Κουμπώστε τις κορνίζες πίσω στη θέση τους… Και καταπληκτικό! Έχετε μια υπέροχη σύνθεση στον τοίχο σας χωρίς ούτε ένα καρφί!

Οι Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα Command™ είναι διαθέσιμα σε ποικιλία μεγεθών και αντοχής βάρους για να είστε σίγουροι ότι υπάρχει λύση για κάθε κορνίζα.

Θα τα βρείτε σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.command.gr

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.