Λεκές από μέικαπ; Υπάρχει λύση!

Λεκές από μέικαπ; Υπάρχει λύση!

Λατρεύουμε το μέικαπ μας γιατί μας χαρίζει μία ομοιόμορφη, λεία και λαμπερή επιδερμίδα! Αλλά μπορεί να έχουμε την ατυχία να λεκιάσουμε κάποιο ρούχο μας ή… το λευκό πουκάμισο του αγαπημένου μας! Πώς το καθαρίζουμε; 

Μία αθώα αγκαλιά μπορεί να αφήσει το σημάδι της από το μέικαπ μας ή πάλι να στάξει επάνω μας, ή να αφήσει ίχνη στο λαιμό του αγαπημένου μας πουκαμίσου. Κι αν η πρώτη σας ιδέα είναι ότι μπορεί να φεύγει με την καθαριστική λοσιόν του ντεμακιγιάζ… μην το επιχειρήσετε με τίποτα!

Τα προϊόντα καθαρισμού που προορίζονται για το δέρμα μας, δεν είναι κατάλληλα για τα ρούχα μας, απλώς θα επιδεινώσετε την κατάσταση. Σώστε τα πουκάμισα σας, τις πετσέτες, τα χαλάκια του μπάνιου και όποιο άλλο ρούχο με τον ακόλουθο τρόπο:

Χρησιμοποιήστε λίγη από κρέμα ξυρίσματος για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα του υγρού μέικαπ σας. Αν ο λεκές επιμένει, χρησιμοποιήστε και λίγο οινόπνευμα. Τρίψτε ελαφρά το ύφασμα, και στη συνέχεια το βάζετε σε λεκανίτσα με νερό και απορρυπαντικό και το μουλιάζετε για λίγη ώρα. Το πλένετε με τον κλασικό τρόπο.

Δείτε Επίσης
Πώς θα απλώσω το ρουζ μου;

Αν το μέικαπ σας είναι πολύ λιπαρό, μία αποτελεσματική κίνηση είναι να το πλύνετε με το απορρυπαντικό πιάτων που αντιμετωπίζει πολύ πιο… δυναμικά τα λιπαρά!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.