Περιτύλιγμα με στιλ…

Περιτύλιγμα με στιλ

Μερικές φορές και μόνο το περιτύλιγμα των δώρων μας μπορεί να δώσει άλλο αέρα, να υπογραμμίσει την αισθητική μας ή να… αποδείξει τη σκέψη και την αγάπη μας για τον παραλήπτη.

από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Χρησιμοποιήστε απλά χαρτιά, τα οποία μπορείτε να βάψετε με πινελάκι και μία λευκή μπογιά για να δημιουργήσετε τα προσωπικά σας χαρτιά περιτυλίγματος βάζοντας την καλλιτεχνική σας σφραγίδα. δέστε τα με απλές κορδέλες ή κορδονάκια και έτοιμα!

Με το ίδιο απλό χαρτί κάνετε χαρτοκοπτική. Φτιάξτε αστεράκια, φιογκάκια ή ακόμη και μια χιονονιφάδα από απλό λευκό λεπτό χαρτόνι, δέστε με ένα χρωματιστό κορδόνι και προσθέστε μία απλή ετικέτα για τις ευχές σας.

Πον πον Μία διαφορετική ιδέα για να διακοσμήσετε τα κουτιά σας είναι αντί για φιόγκους να κολλήσετε ένα ή περισσότερα χαριτωμένα πον πον σε ανάλογα χρώματα με το χαρτί περιτυλίγματος

Γκι, δεντράκια και φύλλα ή κουκουνάρια. Δημιουργήστε πολύ όμορφα πακέτα με απλό χαρτί περιτυλίγματος ή απλό λευκό χαρτί που θα στολίσετε με γκι, φύλλα, φρέσκα κομματάκια από έλατο ή ψεύτικα ελατάκια ή κουκουνάρια. Θα τα δέσετε με χρωματιστό σπάγκο ή κορδέλες και φιόγκους.

Δείτε Επίσης
Aνακυκλώστε το παλιό σας ημερολόγιο!

Χρησιμοποιήστε το ακριβό χαρτί περιτυλίγματος σαν κορδέλα, αντί να τυλίξετε όλο το πακέτο σας. Ή πάλι μπορείτε να διακοσμήσετε με μία κορδέλα της αρεσκείας σας που θα περάσετε γύρω από το πακέτο και θα την κολλήσετε στο πίσω μέρος με κόλα. Μπορείτε να στολίσετε με ζαχαρωτά μπαστουνάκια ή καραμέλες.

Αν πρόκειται να δωρίσετε κάποιο τρόφιμο, μπορείτε απλώς να δέσετε ένα κορδονάκι ή μία κορδέλα γύρω από τον λαιμό του μπουκαλιού ή του βάζου και να κρεμάσετε μία ετικέτα με τις ευχές σας ή πάλι να το τυλίξετε σε τούλι με μία όμορφη κορδελίτσα, π.χ. από βελούδο.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.