Κολλημένες με το budget; Επιτέλους, ήρθε η ώρα της χαλάρωσης!

Κολλημένες με το budget; Επιτέλους, ήρθε η ώρα της χαλάρωσης!
Κολλημένες με το budget; Επιτέλους, ήρθε η ώρα της χαλάρωσης!
Η Εθνική Τράπεζα, με την καινούρια έκδοση της e-banking εφαρμογής της για κινητά, το i-bank Mobile Banking, κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της προσωπικής τραπεζικής, εισάγοντας εργαλείο budgeting στο app. Ας απολαύσουμε χωρίς περιττά άγχη τη θέα από την… Καλντέρα!
Γκαλερί με πρωτότυπα art objects από ανερχόμενους ντιζάινερ, μικρές μπουτίκ με φορέματα που τα ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά... Το κινητό μας παρακολουθεί ήδη τα έξοδά μας, αντί για εμάς, κι έχει τη δυνατότητα να μας προειδοποιεί ότι πλησιάζουμε το προκαθορισμένο budget μας ακόμα κι αν βρισκόμαστε στη μέση του πουθενά! Shopping στην Οία; Έγινε!
Όποιος κι αν είναι ο δικός μας παράδεισος, (ας πούμε στα Κουφονήσια), μακριά από φυσικά καταστήματα και υπολογιστές, οι mobile τραπεζικές εφαρμογές της Εθνικής Τράπεζας στο smartphone μας, μάς δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να κάνουμε συναλλαγές με επιχειρήσεις ή οργανισμούς και διαπροσωπικές συναλλαγές αλλά να διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας ξαπλωμένες στην καυτή άμμο +1
Προβολή Φωτογραφιών
Κολλημένες με το budget; Επιτέλους, ήρθε η ώρα της χαλάρωσης!

Ο έξυπνος τρόπος να χαλαρώνουμε στις διακοπές χωρίς να ανησυχούμε για τη διαχείριση των οικονομικών μας σε τρία ρεαλιστικά σενάρια δίπλα στις ελληνικές θάλασσες. Ή πιο απλά, πώς θα καταφέρουμε να μην ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό των διακοπών μας χωρίς καν να σηκωθούμε από την ξαπλώστρα μας!

Από την Δέσποινα Σάμψων

Από την κοσμοπολίτικη Οία, στα απομονωμένα Κουφονήσια ή τα εντυπωσιακά Σφακιά, μια απλή εφαρμογή που μπορούμε να κατεβάσουμε στη συσκευή του κινητού μας, ανοίγει τον δρόμο σε ασφαλείς συναλλαγές χωρίς να απομακρυνόμαστε από όλα όσα «χτίζουμε» στη διάρκεια του χειμώνα.

Και το σημαντικότερο; Χωρίς να μας υποχρεώσει κανείς να φορέσουμε σανδάλια και να επισκεφθούμε το κοντινότερο τραπεζικό κατάστημα.

Δειλινό στην Οία…

Μετά την καθιερωμένη βόλτα στο ηλιοβασίλεμα και τις φωτογραφίες, η βόλτα στα σοκάκια κρίνεται απαραίτητη. Γκαλερί με πρωτότυπα art objects από ανερχόμενους ντιζάινερ, μικρές μπουτίκ με φορέματα που τα ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά…

Υπάρχει τρόπος να προχωρήσουμε κατευθείαν σε αγορές χωρίς να χρειαστεί να υπολογίσουμε το υπόλοιπό μας και μετά να πιούμε το κοκτέιλ μας ή να απολαύσουμε ένα υπέροχο δείπνο, συνεχίζοντας αμέριμνες το πρόγραμμά μας;

Η Εθνική Τράπεζα έχει προχωρήσει στην ψηφιακή τραπεζική εξυπηρέτηση με ολοένα και πιο εξελιγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες, ενώ εμείς βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από το ηφαίστειο.

Το κινητό μας παρακολουθεί ήδη τα έξοδά μας, αντί για εμάς, κι έχει τη δυνατότητα να μας ενημερώνει ότι πλησιάζουμε το προκαθορισμένο budget μας ακόμα κι αν βρισκόμαστε στη μέση του πουθενά! Shopping στην Οία; Έγινε!

Ηλιοθεραπεία στα Κουφονήσια…

Επιτέλους, ζούμε το όνειρο. Έχουμε πετάξει τα ρούχα του γραφείου και κυκλοφορούμε όλη μέρα ξυπόλητες, μόνο με ένα μαγιό στην «Ιταλίδα», την αγαπημένη μας παραλία…

Εκεί στον δικό μας παράδεισο, μακριά από φυσικά καταστήματα και υπολογιστές, οι mobile τραπεζικές εφαρμογές στο smartphone μας, μάς δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να κάνουμε συναλλαγές με επιχειρήσεις ή οργανισμούς και διαπροσωπικές συναλλαγές αλλά να διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας ξαπλωμένες στην καυτή άμμο…

Η Εθνική Τράπεζα, με την καινούρια έκδοση της e-banking εφαρμογής της για κινητά, το i-bank Mobile Banking, κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της προσωπικής τραπεζικής, εισάγοντας εργαλείο budgeting στο app.

Tο νέο Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας συνδυάζει την ταχύτητα και 24ωρη διαθεσιμότητα της mobile τραπεζικής σε ένα αναβαθμισμένο, μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον περιήγησης. Με τη νέα λειτουργία προσωπικής διαχείρισης οικονομικών προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στη διαχείριση των εξόδων ακόμα και στο… εξωτικό περιβάλλον της ελληνικής άγονης γραμμής!

Περιπέτεια στα Σφακιά…

Όλοι οι δρόμοι μάς οδηγούν εδώ: σε αυτή την άγρια πλευρά της Κρήτης που τα στερεότυπα δεν έχουν θέση αλλά ούτε και οι αστικοί καθωσπρεπισμοί.

Μόνο που ακόμα και σε αυτή τη μακρινή γωνιά της Ελλάδας, οι υποχρεώσεις μάς χτυπούν την πόρτα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί τα οικονομικά μας φαίνεται να μην ενδιαφέρονται να κάνουν διακοπές ή να απολαύσουν μια παγωμένη ρακή στην Κρήτη.

Δείτε Επίσης
Υπάρχει άλλος τόπος που να ακουμπάει τόσο γλυκά το πράσινο μέσα στη θάλασσα και να εναλλάσσει τα τοπία και τα χρώματα τόσο αρμονικά, τόσο σοφά;

Η τελευταία έκδοση του i-bank Mobile Banking καλύπτει ακριβώς αυτές τις ανάγκες μας προσφέροντας συγκεντρωτικά στοιχεία για τις κινήσεις και συναλλαγές του κάθε χρήστη.

Αλλά και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, όπως ανάλυση συναλλαγών ανά λογαριασμό ή κάρτα, αυτοματοποιημένη κατηγοριοποίηση συναλλαγών και δυνατότητα ορισμού budget ανά κατηγορία δαπανών, ώστε να έχουμε σφαιρική αντίληψη της οικονομικής μας κατάστασης, ανά πάσα στιγμή.

Και όλα αυτά, πάντα σε περιβάλλον ασφάλειας, χωρίς αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών στο κινητό σας, χωρίς χρεώσεις και με πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα της εβδομάδας!

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν αναχωρήσουμε

Η τελευταία έκδοση του Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει ένα «θησαυρό» δυνατοτήτων: πληθώρα συναλλαγών, ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών, καρτών, δανείων ή επενδυτικών προϊόντων, πληροφόρηση για go4more πόντους, οδηγίες προς το πλησιέστερο ΑΤΜ ή το πλησιέστερο κατάστημα Εθνικής Τράπεζας, αλλά και δυνατότητα online εγγραφής στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking άμεσα από το κινητό μας, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική μας κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουμε δηλώσει στην Τράπεζα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα εφαρμογή i-bank Mobile Banking επισκεφθείτε το: https://microsites.nbg.gr/mobilebanking

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.