Συμβουλές του φεγκ-σούι για να προσελκύσουμε χρήματα!

Ας δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να προσελκύσουμε ευδαιμονία, πλούτο και ήρεμη συμβίωση!
Ας δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να προσελκύσουμε ευδαιμονία, πλούτο και ήρεμη συμβίωση!
Ένας τακτοποιημένος και αρμονικός χώρος είναι η πρώτη κίνηση για καλύτερο περιβάλλον
Η χρήση του ροζ και του μοβ χρώματος θεωρούνται ιδανικά για την προσέλκυση του πλούτου
Προσθέστε το πράσινο και το κόκκινο χρώμα για να βοηθήσετε στη ροή χρημάτων +5
Προβολή Φωτογραφιών
Ας δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να προσελκύσουμε ευδαιμονία, πλούτο και ήρεμη συμβίωση!

Από το νοτιοανατολικό τμήμα του σπιτιού μας, κρίνεται σύμφωνα με το αυθεντικό feng shui, η ροή των χρημάτων στα εισοδήματά μας, καθώς και η πίστη μας στην ιδέα να αποκτήσουμε χρήματα.

Επιμέλεια: Άντζελα Μολφέτα

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως μας προσφέρεται πλούτος χωρίς να αγωνιστούμε, αλλά οι κανόνες του φενγκ σούι μας βοηθούν να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να προσελκύσουμε ευδαιμονία, πλούτο και ήρεμη συμβίωση. Τι κάνουμε;

* Καθαρίζουμε τον χώρο, πετώντας άχρηστα ή σπασμένα αντικείμενα και φροντίζουμε σε όλο το σπίτι να επικρατεί τάξη, απομακρύνοντας τη σκόνη. 

* Τα χρώματα που θεωρούνται ιδανικά στην προσέλκυση χρημάτων είναι κυρίως το πράσινο, αλλά και το κόκκινο, το ροζ και το μοβ. Οι χρυσαφί απoχρώσεις επίσης συμβολίζουν τον πλούτο και την αφθονία. 

* Το κακής ποιότητας νερό προκαλεί ασθένειες και θλίψη. Ένα φίλτρο καθαρισμού νερού εξασφαλίζει υγεία, γαλήνη και δημιουργεί έναν αόρατο και ασφαλή δρόμο για τη ροή χρημάτων. 

* Φροντίζουμε η εξώπορτά μας να είναι σε άψογη κατάσταση, αλλά και να μπορεί να ανοίγει διάπλατα. Επίσης, το χαλάκι της εισόδου πρέπει να είναι καθαρό και καλοβαλμένο. 

* Η τροφή συνδέεται άμεσα με τον πλούτο, οπότε στον χώρο της κουζίνας μας πρέπει να είναι όλα πεντακάθαρα και τακτοποιημένα. 

* Όταν δεν χρησιμοποιούμε το τραπέζι ως τραπεζαρία, τοποθετούμε στο κέντρο του ένα μπολ ή καλάθι με φρούτα (ιδανικά τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια) ή ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια.

* Προσοχή στα υδραυλικά! Οι βρύσες που στάζουν ευνοούν τη διαρροή χρημάτων. Επίσης, ακόμα και όταν τραβάμε το καζανάκι στην τουαλέτα, το καπάκι πρέπει να είναι πάντα κατεβασμένο, ώστε να μην παρασύρεται και η ενέργεια του πλούτου. 

Δείτε Επίσης
Η διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς μας είναι πιο σημαντική από ότι νομίζουμε!

* Τα αποξηραμένα φυτά δεν εκπέμπουν καθόλου καλή ενέργεια. Το ίδιο και τα μαραμένα φύλλα, οπότε μόνο τα φρέσκα λουλούδια και φυτά εκπέμπουν οξυγόνο και απορροφούν τους αρνητικούς ρύπους. 

* Ευοίωνα φυτά είναι τα μπαμπού, η παχίρα που ονομάζεται φυτό των χρημάτων και η κρασούλα γνωστή και ως money plant. Ταιριάζουν ιδιαίτερα στη νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού, που αφορά τον πλούτο, όπως και στον βορρά που αφορά τον τομέα της καριέρας.  

* Εάν εργαζόμαστε στο σπίτι, ο χώρος του γραφείου πρέπει να είναι τακτοποιημένος. Μην μαζεύετε χαρτιά και διάφορα αντικείμενα πάνω του. Ακόμα και κατά την απουσία σας, συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια εάν δεν είναι συμμαζεμένο το γραφείο σας.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.