Η Τζόαν Κόλλινς φέρνει τα Χριστούγεννα στη νέα καμπάνια Valentino

Η Τζόαν Κόλλινς φέρνει τα Χρστούγεννα στη νέα καμπάνια Valentino

Η θρυλική ντίβα της δεκαετίας του ‘80, Τζόαν Κόλλινς πρωταγωνιστεί στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου Valentino και γεμίζει με κατακκόκινο γκλάμουρ το σκηνικό!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

H εμβληματική ηθοποιός φέρνει τη λάμψη της δεκαετίας του ’80, εκείνης της disco εποχής, στο γιορτινό τραπέζι του ρεβεγιόν.

Ντυμένη με φλογερό κόκκινο φόρεμα, από δαντέλα, υπέροκομψη κάπα και μακριά γάντια, εξίσου κατακόκκινα, αλλά και τα αστραφτερά κοσμήματα από διαμάντια, αναβιώνει τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Valentino.

Στο βίντεο της καμπάνιας, η Τζόαν Κόλινς, χτυπάει το κουδούνι με απαράμιλλο στιλ,  με το κόκκινο γάντι της και κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο σπίτι με απόλυτα γιορτινή διάθεση!

Αλλά, αντικρύζει ένα βαρετό τραπέζι… Έτσι, αποφασίζει να ξεσηκώσει όλους όσοι ήταν εκεί με ένα εντυπωσιακό σόου και με μία μόνο φράση: «Let’s celebrate»! (δηλαδή, ας γιορτάσουμε!).

Δείτε Επίσης
Οι ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι το να στολίζουμε νωρίς μας κάνει πιο χαρούμενους!

Με αφορμή την εν λόγω καμπάνια, η άλλοτε Alexis Carrington, της θρυλικής «Δυναστείας», που την έκανε αξέχαστη, δήλωσε στην Vogue απογοητευμένη με το στιλ της εποχής μας:

«Κανείς δεν ντύνεται καλά πλέον. Αν ντυθείς, σε κοιτάζουν και κάνουν σχόλια όπως «κοίτα, ντύθηκε πολύ επίσημα». Το βρίσκω λυπηρό, γιατί οι γυναίκες θα σταματήσουν να αγοράζουν βραδινά ρούχα. Θα καταλήξουν όλοι με jeans και T-shirt και αυτό το βρίσκω τραγικό», δηλώνει.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.