Από το Sex and the City στη δημαρχία της Νέας Υόρκης;

Από το Sex and the City στη δημαρχία της Νέας Υόρκης;
Από το Sex and the City στη δημαρχία της Νέας Υόρκης;
+1
Προβολή Φωτογραφιών
Από το Sex and the City στη δημαρχία της Νέας Υόρκης;

Άσχετα αν η γνωστή ηθοποιός Σίνθια Νίξον θα είναι η επόμενη κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ή όχι, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι στιλιστικές της επιλογές επί της οθόνης υπήρξαν εξαιρετικά επιτυχημένες. Ας θυμηθούμε τι φόρεσε η Miranda στο Sex and the City!

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Όταν η Σίνθια Νίξον ανακοίνωσε την πρόθεσή της να θέσει υποψηφιότητα για Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, οι περισσότερες από εμάς αισθανθήκαμε  περήφανες για την εξέλιξη της τηλεοπτικής Miranda από το Sex and the City. Και πώς θα μπορούσαμε να μην την νιώθουμε σχεδόν δικό μας άνθρωπο; Άλλωστε, η Νίξον έμπαινε στη ζωή μας επί σειρά ετών, ενώ η περσόνα τής επιτυχημένης και σοφιστικέ δικηγόρου Miranda αποτελούσε σημείο αναφοράς για τα εργαζόμενα κορίτσια ανά την υφήλιο. Και ενώ η Carrie αποτελούσε στιλιστικά την εκκεντρική πλευρά της μόδας, η Miranda αντιπροσώπευε πάντοτε την πιο συνετή εκδοχή της, ένα παράδειγμα προς μίμηση για τις επαγγελματίες που θέλουν να συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση και την άποψη.

Τόσες γυναίκες τις οποίες θαυμάζουμε -από την Angelina Jolie και τη Huma Abedin μέχρι την Amal Clooney- αποδεικνύουν καθημερινά ότι η υψηλή αίσθηση του στιλ μπορεί να συμπορεύεται με μια πιο συντηρητική εικόνα, τουλάχιστον όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις. Και η Miranda ήταν η προσωποποίηση αυτής της αρχής. Όσο για την ίδια τη Σίνθια, είμαστε σίγουρες ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα του διάσημου πλέον χαρακτήρα που υποδυόταν στη σειρά για τη προεκλογική της εκστρατεία…

Δείτε Επίσης
Χαλιά: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Ας δούμε τις φωτογραφίες για να θυμηθούμε!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.