Η νέα καμπάνια Burberry x Vivienne Westwood εντυπωσίασε!

Η νέα καμπάνια Burberry x Vivienne Westwood εντυπωσίασε!
Η νέα καμπάνια Burberry x Vivienne Westwood εντυπωσίασε!
H Kate Moss λάμπει στην καμπάνια Vivienne Westwood x Burberry // Andreas Kronthaler και Vivienne Westwood για τη φωτογράφηση
Η Dolores De La Rosa και η Claudia Lavender ποζάρουν για την καμπάνια Vivienne Westwood x Burberry
Κομμάτια από τη συλλογή. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς // Η καρό πλατφόρμα Burberry σχεδιασμένη με τη συνεργασία της Vivienne Westwood
Προβολή Φωτογραφιών
Η νέα καμπάνια Burberry x Vivienne Westwood εντυπωσίασε!

Η Burberry ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Vivienne Westwood τον Ιούλιο του 2018. Και τώρα αποκάλυψαν μια συλλεκτική συλλογή με παλιά κομμάτια σε νέο σχεδιασμό από τη… βρετανική κληρονομιά. Και την παρουσίασαν με μία ιδιαίτερη φωτογράφηση.

από τη Μαρία Καλοπούλου

Μία μίνι καρό φούστα και πλατφόρμες μαζί με ένα μαντό και παντελόνι είναι μερικά από τα κομμάτια της συλλογής που αποπνέουν την ποιότητα των δύο οίκων. Ενώ το νέο λογότυπο και των δύο brands συγχωνεύεται: σε μαύρο για τον οίκο Burberry και σε κόκκινο για τη Vivienne Westwood , με μία υποψία punk επιρροών.

Πυρετός στο Λονδίνο από τον φωτογράφο David Sims και το cast των φίλων των δύο μαρκών οδήγησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση. Οι Kate Moss, Sistren, Leonard Emmanuel, LadyFag, Josh Quinton, Andy Bradin, Claudia Lavender, Marco Motta, Sashadavai και Jacob Shifrin πόζαραν για τα unisex κομμάτια, ενώ οι Westwood και Kronthaler εμφανίζονται επίσης στην καμπάνια.

Μεταξύ των εντυπωσιακών σχεδίων της Westwood, συμπεριλαμβάνονται, σακάκια, τζάκετ και ένα υπερμεγέθες T-shirt με ένα χειρόγραφο μήνυμα από το Westwood. Μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθεί στην οργάνωση Cool Earth για την προστασία των τροπικών δασών, ενώ τα αποκλειστικά αντικείμενα από τη συλλογή θα πωληθούν σε δημοπρασία και τα έσοδα επίσης  θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε Επίσης
7 Deaths of Maria Callas: O οίκος Burberry «ντύνει» την όπερα

«Η Vivienne Westwood ήταν μία από τους σχεδιαστές που με έκανε να ονειρεύομαι να γίνω κι εγώ σχεδιαστής, και όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά στον οίκο Burberry, ήξερα ότι θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να τη γνωρίσω και να κάνουμε κάτι μαζί,» δήλωσε ο Tisci.

«Είναι μια επαναστάτρια, είναι πανκ και ασυναγώνιστη για τον μοναδικό τρόπο που εκπροσωπεί το βρετανικό στιλ,  και φυσικά έχει εμπνεύσει τόσους πολλούς από εμάς. Είμαι τόσο υπερήφανος για αυτό που θα δημιουργήσουμε μαζί», συνέχισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Burberry με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.