Η καμπάνια του οίκου Dior για την άνοιξη του 2019 εμπνέεται από τoν χορό!

Η καμπάνια του οίκου Dior για την άνοιξη του 2019 εμπνέεται από τoν χορό!
Η καμπάνια του οίκου Dior για την άνοιξη του 2019 εμπνέεται από τoν χορό!
Τα διχτυωτά φορέματα και η τσάντα Saddle Bag σε ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς // Τα ρευστά μακριά φορέματα θυμίζουν ελληνικούς χιτώνες
Η φωτογράφος Harley Weir συνεργάστηκε με τη χορεύτρια και χορογράφο Sharon Eyal γι΄αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα
Τα κορμάκια, τα ρευστά, χυτά ρούχα, οι διχτυωτές δημιουργίες και οι παστέλ και ουδέτερες αποχρώσεις κυριαρχούν στη νέα σεζόν // Η Selena Forrest εντυπωσιάζει στην νέα καμπάνια του Dior
Προβολή Φωτογραφιών
Η καμπάνια του οίκου Dior για την άνοιξη του 2019 εμπνέεται από τoν χορό!

Συνεχίζοντας το θέμα της επίδειξης, η διαφημιστική εκστρατεία του Dior για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2019 επικεντρώνεται στον χορό και το γυναικείο σώμα. Η φωτογράφος Harley Weir συλλαμβάνει στον φακό της τα μοντέλα Ruth Bell και Selena Forrest καθώς και αληθινές χορεύτριες σε μία αέρινη και γοητευτική ιδέα!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Τα κορμάκια, τα ρευστά, χυτά ρούχα, οι διχτυωτές δημιουργίες και οι παστέλ και ουδέτερες αποχρώσεις κυριαρχούν στη νέα σεζόν. «Η δουλειά μου σχετίζεται με την αποθέωση του σώματος μέσα από τα ρούχα και την ευκαιρία που μας προσφέρεται για το πώς προβάλουμε τους εαυτούς μας στα μάτια των άλλων, αλλά και στα δικά μάτια μας», λέει η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior, Maria Grazia Chiuri.

Για τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2019, η Maria Grazia Chiuri έφερε το κίνημα για τη φύση, τη διάθεση για ελευθερία και τη γοητεία της θηλυκότητας στην πρώτη γραμμή, μέσα από τις πρωτοπόρους του σύγχρονου χορού, όπως η Πίνα Μπάους, η Μάρθα Γκράχαμ, η Ισιδώρα Ντάνκαν και η Λέο Φούλερ, παρουσιάζοντας στην πασαρέλα μία σειρά από μεταξωτά χυτά φορέματα και κορμάκια σαν του χορού σε μία ουδέτερη και παστέλ παλέτα χρωμάτων.

Αντικατέστησε τις κοφτές και στιλιζαρισμένες γραμμές του Dior με ρευστές γραμμές στις φούστες, μίνι και σαν τουτού φούστες, δίχτυωτά, τζάκετ και πλισέ ζέρσεϋ που θυμίζουν Ελληνίδες θεές.

Συνεχίζοντας με αυτήν την αισθητική που εμπνέεται από τον χορό, η διαφημιστική καμπάνια του γαλλικού οίκου για την άνοιξη του 2019 περιλαμβάνει μια σειρά από μοντέλα – τα οποία θα μπορούσαν επίσης να περάσουν ως σύγχρονες χορεύτριες – με διάφορες ουδέτερες αποχρώσεις.

Οι εικόνες, που φωτογράφησε η Βρετανίδα φωτογράφος Harley Weir, αντικατοπτρίζουν την ελαφρότητα και τον εκσυγχρονισμό της τελευταίας έμπνευσης της Chiuri.

Δείτε Επίσης
Η Gisele Bundchen «κολυμπά» στο φεγγαρόφως για τον οίκο Missoni!

Η φωτογράφηση αποπνέει μία πλαστικότητα, μία γλυκύτητα και μία καλλιτεχνική διάθεση που δημιουργείται από τις πόζες αλλά και τα παιχνίδια φωτός και σκιάς στις λήψεις.

Όλα αυτά χάρη στην Sharon Eyal – πρώην μέλος της Batsheva Dance Company και ιδρύτρια της δικής της χορευτικής ομάδας – που χορογράφησε μια παράσταση που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του οίκου Dior τον περασμένο Σεπτέμβριο και η οποία επίσης συνεργάστηκε για να δημιουργήσει τις εικόνες καμπάνιας.

Οι κινήσεις της συνδυάζονται με κομμάτια-κλειδιά από την ανοιξιάτικη συλλογή του Dior, όπως τα κορμάκια και τα χυτά φορέματα, τα οποία στη συνέχεια τονίζονται με τα εμβληματικά αξεσουάρ της μάρκας, όπως η Saddle Bag.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.