Κατάδυση… στην καλοκαιρινή καμπάνια Versace

Κατάδυση… στην καλοκαιρινή καμπάνια Versace

Η νέα καμπάνια για το καλοκαίρι 2021 του οίκου Versace μας «ταξιδεύει» στη μυθική Versacepolis με αφορμή την τσάντα La Medusa και την Hailey Bieber να πρωταγωνιστεί…

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η Hailey Bieber εκφράζει την «εσωτερική της Μέδουσα» με την εμφάνισή της στην ιδιαίτερα εννοιολογική εκστρατεία για το καλοκαίρι του 2021 του Versace. Μετά την εμφάνισή της στην καμπάνια Ivy Park x Adidas της Beyonce φαίνεται ότι γίνεται ένα από τα περιζήτητα μοντέλα.

Η 24χρονη Hailey φόρεσε τα αισθησιακά υγρά ρούχα και ποζάρει αβίαστα με τη νέα τσάντα Versace La Medusa στο χέρι.

Σύγχρονη μούσα: Η Hailey Bieber με αισθησιακές πόζες αλλά και υψηλή αισθητική γίνεται η μούσα για την πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή συλλογή  2021 του διάσημου ιταλικού οίκου, εμπνευσμένη από τη σήμα κατατεθέν του, τη Μέδουσα.

Η εικόνα της Hailey με το φόρεμα με αστερίες και μαργαριτάρια συνδυασμένο με το γαλάζιο λεπτό μπλουζάκι και ένα έντονο κόκκινο σουτιέν δίνει το στίγμα της μοναδικής τσάντας La Medusa σε βιολετί απόχρωση.

Ενώ το χτένισμα με τα μαλλιά «παγιδευμένα» μέσα στο μεταλλικό τσόκερ γύρω από τον λαιμό της και το πέτρινο μενταγιόν δίνει με μία σύγχρονη ματιά την «εικόνα» της μυθολογικής Μέδουσας.

Δείτε Επίσης
Τα νύχια με ροζ χρώμιο της Hailey Bieber μας δίνουν πολλές εμπνεύσεις!

Ενώ το όλο λουκ ολοκληρώνεται με μία αίσθηση φυσικής ομορφιάς, αφού το μακιγιάζ είναι απαλό, διακριτικό αλλά ταυτόχρονα εκπέμπει μία μοναδική λάμψη.

Την ίδια διάθεση εκπέμπει και η πόζα στην άμμο, με τα πόδια σταυρωμένα και το στήθος της στραμμένο προς την κάμερα για να εμφανίσει σωστά την εκπληκτική σχεδιαστικά τσάντα. Η Bieber «σπάζει» τον τέταρτο τοίχο και κοιτάζει τον θεατή, προτού βάλει το άλλο χέρι της βαθιά στην άμμο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.