Μια υπέροχη συλλογή μαγιό… σχεδιασμένη για εσάς!

Μια υπέροχη συλλογή μαγιό… σχεδιασμένη για εσάς!

Αυτό το καλοκαίρι, μαγνητίστε τα βλέμματα σε θάλασσα και πισίνα, με τη νέα συλλογή μαγιό της Triumph, με γραμμές και μοτίβα που συνδυάζουν μόδα και καινοτομίες. Το τέλειο μείγμα για μοναδικές εμφανίσεις!

Η αναζήτηση κάθε φορά του καινούργιου μας μαγιό μπορεί να εξελιχθεί σε αληθινό… σαφάρι. Φέτος αναλογιστείτε κατ’ αρχήν τι τύπος είστε!

Μήπως είστε τύπος Riad Paisley; Αν αγαπάτε τα φλοράλ μοτίβα σε best selling σειρές, με υπέροχες χρωματικές επιλογές και μοντέρνες γραμμές για τέλεια σιλουέτα, τότε, ρίξτε μία προσεκτική ματιά στην εν λόγω σειρά.

Αυτό το καλοκαίρι, μαγνητίστε τα βλέμματα σε θάλασσα και πισίνα, με τη νέα συλλογή μαγιό της Triumph

Κι αν είστε τύπος Sunbeam Lines; Αν «τρώτε» σόλες στα μαγαζιά ψάχνοντας μοντέρνες, νεανικές γραμμές με ρίγες, με ακαταμάχητο συνδυασμό κομψότητας και φρεσκάδας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Ασύμμετρα κοψίματα, bandeau top και trendy χρωματική παλέτα για να βρείτε το δικό σας.

Ή μήπως τελικά παίζετε πιο “safe”, τύπου Venus Elegance; Διαχρονικά και κομψά μαγιό με ασυναγώνιστα prints, είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ο εαυτός σας; Τότε σε αυτή τη σειρά θα βρείτε όλα τα σχέδια και τις διαχρονικές αποχρώσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Δείτε Επίσης
Μαύρο μαγιό: Διαχρονικό και κομψό

Τελικά, όποιος τύπος και να είστε, στην Triumph θα βρείτε όχι μόνο αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε, αλλά πάνω από όλα αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε πάντα ο εαυτός σας!

https://findtheone.triumph.com/el_gr/triumph-bras/swimwear/

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.