Το μοντέλο Lottie Moss με φόρεμα-μάσκα!

Το μοντέλο Lottie Moss με φόρεμα-μάσκα!

Η Lottie Moss, αδελφή του διάσημου μοντέλου Κέιτ Μος, εθεάθη να περπατά στους δρόμους του Λονδίνου φορώντας ένα μικρό μαύρο φόρεμα με μάσκα προσώπου ενσωματωμένη στο ίδιο το φόρεμα! Το είδαμε κι αυτό!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Όπως έγραψε η εφημερίδα The Scottish Sun: Θα πίστευε κανείς ότι έξι μήνες μετά την κρίση του κορωναϊού, θα έχουμε συνηθίσει να φοράμε τις μάσκες προσώπου μας – αλλά αποδεικνύεται ότι έχουμε ένα καταπληκτικό ταλέντο να την ξεχνάμε πάντα στο σπίτι κάθε φορά που βγαίνουμε. Οπότε, να η λύση! Ένα φόρεμα με ενσωματωμένη τη μάσκα… Και περίπου συμφωνούν και άλλες βρετανικές εφημερίδες, όπως η Daily Mirror ή The Sun.

Η Lottie Moss εντοπίστηκε από κάποιον φωτογράφο με αυτό το φόρεμα στο Λονδίνο. Στην αρχή, μοιάζει με ένα τυπικό φθινοπωρινό πλεκτό φόρεμα με ψηλό ζιβάγκο. Αλλά με μία πιο προσεκτική ματιά, παρατηρεί κανείς ότι έχει πιαστράκια για τα αυτιά, καθώς το «ζιβάγκο» απλώνεται και ανεβαίνει για να καλύψει το πρόσωπο.

Δείτε Επίσης
Υπάρχει κίνδυνος να προσβληθεί κανείς από τη νόσο COVID-19 μέσω των τροφίμων;

Το φόρεμα είναι από μαλακό ζέρσεϊ και η Lottie το συνδύασε με στρατιωτικές δερμάτινες μπότες, ενώ το μοντέλο στον ιστότοπο της εταιρείας που έχει δημιουργήσει το εν λόγω φόρεμα προτείνει να το φορέσετε με ψηλά τακούνια και ένα ανάλογο clutch! Τι άλλο θα δούμε…

Το φόρεμα κοστίζει μόλις 14 £ από το website: Pretty Little Thing

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.