Διεθνές Συμπόσιο για την ψυχολογική διαχείριση της πανδημίας

Διεθνές Συμπόσιο για την ψυχολογική διαχείριση της πανδημίας

Το 3ο Διεθνές Συμπόσιο της Εταιρείας Ψυχολογικής Ψυχιατρικής Ενηλίκου και Παιδιού το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 με πλήθος ομιλητών με θέματα που αφορούν την ψυχολογική υποστήριξη και αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν από την πανδημία.

Στις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, εν μέσω μιας κρίσης που σαρώνει όλες τις χώρες και το δίχως άλλο επηρεάζει τόσο την οικογενειακή όσο και την επαγγελματική/ επιστημονική μας καθημερινότητα, γίνεται επιτακτική η ανάγκη για επιστημονική συσπείρωση αλλά και ποιοτική αναβάθμιση και επαναπροσδιορισμό της κλινικής πράξης και φροντίδας υγείας στην Ελλάδα για όλους του υγειονομικούς κλάδους.

Μέλημα τόσο της Οργανωτικής όσο και της Επιστημονικής Επιτροπής είναι το Συμπόσιο αυτό να αποτελέσει ένα νέο ορόσημο επιστημονικού γίγνεσθαι και αναζήτησης, που θα οπλίσει την κοινότητα με γνώσεις και ερεθίσματα απαραίτητα για προάσπιση του κύρους και της ποιότητας των παρεχομένων στους συνανθρώπους μας υπηρεσιών.

3ο Διεθνές Συμπόσιο Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π.

Στον χαιρετισμό-πρόσκληση η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή δηλώνεται: «Για τον σκοπό αυτό έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές με μεγάλη κλινική και ερευνητική εμπειρία.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν ένα ευρύ φάσμα από το νεογνό μέχρι τον ενήλικα σε εξωνοσοκομειακό και ενδονοσοκομειακό περιβάλλον. Όλα μαζί ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για παραγωγική συζήτηση και εξαγωγή συμπερασμάτων που θα μας βοηθήσουν να ασκήσουμε την καθημερινή μας κλινική πράξη ασφαλέστερα».

Και τόσο η Πρόεδρος της ΕΨΨΕΠ κυρία Αναστασία Καρκάνη, όσο και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Φανή Ανατολίτου καταλήγουν: «Ελπίζουμε το Συμπόσιο αυτό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να ενημερωθείτε για τα νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση των περιστατικών κατά τη διάρκεια της πανδημίαs.

Δείτε Επίσης
Πανδημία για πάντα; Πέντε τρόποι για να επιβιώσετε από το άγχος

Η επιτυχία του Συμποσίου, στις δύσκολες μέρες που ζούμε και χωρίς να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε πάντα για το καλύτερο για τους ασθενείς μας, βασίζεται και στη δική σας ενεργό συμμετοχή».

Η συμμετοχή στο Συμπόσιο είναι δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες, για το αναλυτικό πρόγραμμα και on line εγγραφή: www.globalevents.gr

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.