Αυτό είναι το πιο hot παπούτσι του φθινοπώρου!

Αυτό είναι το πιο hot παπούτσι του φθινοπώρου!

Σας δίνουμε ένα στοιχείο: Είναι φλατ και τα φοράνε οι μπαλαρίνες…. Όχι, όμως, σαν μια οποιαδήποτε μπαλαρίνα, αλλά σαν μια cool, μοντέρνα χορεύτρια με υψηλό δείκτη στιλ!

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Είναι γεγονός ότι τα δετά φλατ παπούτσια αποτελούν μια τάση που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην γκαρνταρόμπα μας, όμως ο οίκος Miu Miu κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με ένα ζευγάρι παπουτσιών που θα μας κάνουν να αισθανθούμε ακριβώς σαν μπαλαρίνα.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι συνδυάζει τη θηλυκότητα της κλασικής μπαλαρίνας με μια πανκ-ροκ αίσθηση!
Το συγκεκριμένο ζευγάρι συνδυάζει τη θηλυκότητα της κλασικής μπαλαρίνας με μια πανκ-ροκ αίσθηση!

Όχι, όμως, σαν μια οποιαδήποτε μπαλαρίνα, αλλά σαν μια cool, μοντέρνα χορεύτρια με υψηλό δείκτη στιλ! Το συγκεκριμένο ζευγάρι συνδυάζει τη θηλυκότητα της κλασικής μπαλαρίνας με μια πανκ-ροκ αίσθηση, αφού οι αγκράφες και οι παράταιρες (ολόμαυρες και πουά) λωρίδες γκρο υφάσματος που δένουν στον αστράγαλο, αναβαθμίζουν στη στιγμή το κλασικό δερμάτινο φλατ που μοιάζει με τις πουέντ του φορούν οι χορεύτριες.

Δείτε Επίσης
Κορυφαίες συμβουλές τόνωσης της ευτυχίας!

Ακόμη και οι χρωματικές επιλογές παραπέμπουν στα παπούτσια του χορού!
Ακόμη και οι χρωματικές επιλογές παραπέμπουν στα παπούτσια του χορού!

Το συγκεκριμένο στιλ έχει αρχίσει να αποκτά διαστάσεις σχεδόν διαχρονικές, αφού όχι μόνο έχουμε ξεκινήσει να το βλέπουμε κατά κόρον στους δρόμους (ιδιαίτερα στις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας), αλλά και σε shopping sites με πολλές και συχνά αρκετά ποιοτικές παραλλαγές.

Η Ιταλίδα blogger Chiara Ferragni λάτρεψε τις funky μπαλαρίνες με την υπογραφή Miu Miu (Φωτό: Instagram - Chiara Ferragni), όπως άλλωστε και πολλές άλλες γυναίκες!
Η Ιταλίδα blogger Chiara Ferragni λάτρεψε τις funky μπαλαρίνες με την υπογραφή Miu Miu (Φωτό: Instagram – Chiara Ferragni), όπως άλλωστε και πολλές άλλες γυναίκες!

Προσωπικά, λατρεύω το συγκεκριμένο στιλ, αφού είναι τόσο ρομαντικό όσο και μοντέρνο, νοσταλγικό και φρέσκο, απόλυτα θηλυκό και “άγριο” την ίδια στιγμή. Όσο για το αν θα προμηθευτώ ένα ζευγάρι και εγώ (η τιμή είναι λίγο τσουχτερή), αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτεραιότητες που θα βάλω για όλα τα αντικείμενα του πόθου της καινούργιας σεζόν -και πιστέψτε με, είναι πολλά…

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.