Έκζεμα: Μια νέα επαναστατική καινοτομία για τη θεραπεία του!

Έκζεμα: Μια νέα επαναστατική καινοτομία για τη θεραπεία του!

Η δύναμη της προηγμένης επιστήμης του μικροβιώματος, δίνει τη λύση στο έκζεμα. Το έκζεμα, με αρκετές αρνητικές επιπτώσεις στα ευαίσθητα και καταπονημένα δέρματα τώρα, μπορεί να θεραπευτεί. Με μία νέα επαναστατική καινοτομία και το πρώτο ιατροτεχνολογικό προϊόν μπορούν να κάνουν θαύματα και ήρθε η στιγμή για να μάθουμε τα πάντα!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Το έκζεμα, μια κοινή, μη μεταδοτική δερματική ασθένεια προκαλεί ερεθισμούς, φλεγμονές, κνησμό και ερυθρότητα. Αποτελεί μια χρόνια πάθηση που επηρεάζει ακόμα, και την ποιότητα της ζωής μας εξαιτίας των δερματολογικών, αλλά και ψυχολογικών επιπτώσεων! Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν πως:

  • Το 90% των δερματικών ασθενειών προκαλούνται από συγκεκριμένα βακτήρια
  • Το 30% των παιδιών και 10% των ενηλίκων ταλαιπωρούνται από τα συμπτώματα του εκζέματος
  • Περίπου 165 εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως, έχουν έκζεμα!
  • Το 86% των παιδιών με έκζεμα παρουσιάζουν διαταραχές ύπνου, ενώ το 60% από αυτά, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σχολείο
  • Το 79% των ενηλίκων με έκζεμα αναφέρουν πως απουσιάζουν από την εργασία τους λόγω των συμπτωμάτων

Το Lipikar Eczema Med Cream με την υπογραφή της La RochePosay κάνει θαύματα με ορατά αποτελέσματα σε μόλις 3 ημέρες

Η La Roche-Posay, που δημιουργήθηκε από έναν φαρμακοποιό το 1975, σήμερα προσφέρει δερματολογικές λύσεις με ουσιαστικά αποτελέσματα, σε περισσότερες από 60 χώρες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι τα προϊόντα τής La Roche-Posay τα συνιστούν πάνω από 90.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο! Ποιος άλλος λοιπόν, εκτός από τους επιστήμονες της La Roche-Posay θα μπορούσε να δώσει τη λύση σε αυτό το δερματικό πρόβλημα;

Μια μοναδική καινοτομία για την καταπολέμηση του εκζέματος

Για πρώτη φορά, η La RochePosay φέρνει στην Ελλάδα το πρώτο ιατροτεχνολογικό προϊόν! Τι σημαίνει αυτό;

Ιατροτεχνολογικό προϊόν θεωρείται ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση, πρόληψη, πρόβλεψη, παρακολούθηση, πρόγνωση ή ανακούφιση ασθενειών στους ανθρώπους.

Με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, το Lipicar Eczema Med Cream όχι μόνο ανακουφίζει από τα συμπτώματα του εκζέματος, αλλά προσφέρει άμεσα, πρωτοφανή, εκπληκτικά αποτελέσματα!

Η καινοτομία δεν σταματά, εδώ! Αξιοποιώντας τη δύναμη της προηγμένης επιστήμης του μικροβιώματος, το Lipicar Eczema Med Cream στοχεύει στα συγκεκριμένα βακτήρια που ευθύνονται για τα συμπτώματα του εκζέματος καταπολεμώντας το αποτελεσματικά.

Τι είναι το μικροβίωμα;

Το σύνολο από τους μικροοργανισμούς που βρίσκονται στο δέρμα μας ονομάζεται μικροβίωμα και είναι μοναδικό για καθένα από εμάς, ακριβώς όπως και το δακτυλικό μας αποτύπωμα.

Το ανθρώπινο σώμα μας φιλοξενεί πάνω από 100 τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς σε όλη του τη ζωή. Υπολογίζεται πως σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό από το δέρμα μας αποικίζονται γύρω στα 2 εκατομμύρια βακτήρια!

Αυτό το οικοσύστημα μικροοργανισμών καθορίζεται από τα γονίδια, την ηλικία, τη διατροφή, τον τρόπο ζωής, την προσωπική μας υγιεινή, ακόμα και από τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Πρέπει να είναι ισορροπημένο και όσο το δυνατόν πιο ποικιλόμορφο, ώστε να λειτουργεί ως φράγμα προστασίας για την υγεία του δέρματός μας και να έχει την ικανότητα να ενισχύσει τη διαδικασία της επανόρθωσής του.

Ήδη από το 2011, η La Roche-Posay διεξήγαγε κλινικές μελέτες του μικροβιώματος και δημοσίευσε τα αποτελέσματα τους. Με το Lipikar Eczema Med Cream στοχεύει στα συγκεκριμένα βακτήρια που ευθύνονται για την εμφάνιση του εκζέματος και κάνει τη διαφορά!

Endobioma: Το νέο συστατικό που καταπολεμά το έκζεμα

Η ανισορροπία του μικροβιώματος στο δέρμα ευθύνεται για την εμφάνιση του εκζέματος. Για να δώσει τη λύση, η La Roche-Posay αποφάσισε πως είναι αναγκαίο να βρεθεί ο τρόπος που θα περιορίσει τα υπεύθυνα βακτήρια-και το κατάφερε.

Δείτε Επίσης
Είναι το δέρμα μας όξινο ή αλκαλικό;

Η πρωτοποριακή ανακάλυψη ονομάζεται Endobioma. Πρόκειται για ένα νέο δραστικό συστατικό, ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να στοχεύει στα βακτήρια που ευθύνονται για το έκζεμα, χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο μικροβίωμα!

Το νέο Lipikar Eczema Med Cream λοιπόν, είναι η απάντηση σε κάθε σύμπτωμα που αφορά το έκζεμα. Δρα με απόλυτη ακρίβεια και στοχευμένη δράση, χωρίς να επηρεάζει τα βακτήρια που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία του δέρματος.

Κλινική μελέτη σε παιδιά και ενήλικες (από 6 μηνών έως 57 ετών), απέδειξε πως με τη χρήση του Lipikar Eczema Med Cream:

  • Το 65% παρουσίασε ορατή βελτίωση μέσα σε 3 ημέρες
  • Το 91% είδαν αποτέλεσμα μέσα σε 7 ημέρες
  • Το 100% των παιδιών και το 95% των ενηλίκων είδαν την ποιότητα της ζωής τους να βελτιώνεται μετά από 14 ημέρες

Υψηλή αποτελεσματικότητα

Με εξαιρετικά καλή ανοχή τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά, με υποαλλεργική σύνθεση και χωρίς άρωμα, το Lipikar Eczema Med Cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στα χέρια, στο σώμα ή ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως τα βλέφαρα.

Το ιατροτεχνολογικό προϊόν που αντλεί τη δύναμή του από το Endobioma χρειάζεται μόνο λίγη ποσότητα για να εξασφαλίσει άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα του εκζέματος.

Πώς θα πετύχουμε την υψηλότερη δράση;

  • Εφαρμόζουμε μια λεπτή στρώση του Lipikar Eczema Med Cream σε καθαρό δέρμα, όπου δεν έχουμε εφαρμόσει προηγουμένως άλλα προϊόντα, για 2-3 φορές την ημέρα.
  • Το αφήνουμε να στεγνώσει για 5-10 λεπτά, πριν χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε άλλο. Νιώθουμε τη δράση του από το πρώτο λεπτό, καθώς απομακρύνει άμεσα την αίσθηση κνησμού, την ερυθρότητα αλλά και τις φλεγμονές ή τους ερεθισμούς που προκαλεί το έκζεμα.

Εάν λοιπόν, το έκζεμα αποτελεί για εμάς ή τους αγαπημένους μας μια χρόνια υπόθεση, τώρα ήρθε η στιγμή να απελευθερωθούμε και να χαρούμε την καθημερινότητα μας όπως ποτέ πριν!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.