Osteostrong: Η επαναστατική ρομποτική μέθοδος για την ενδυνάμωση των οστών

Osteostrong: Η επαναστατική ρομποτική μέθοδος για την ενδυνάμωση των οστών

Η OsteoStrong, μια πρωτοποριακή μέθοδος που δίνει αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος αντιστρέφοντας ακόμα και τα αποτελέσματα της οστεοπόρωσης, ήρθε στην Ελλάδα! Με μια δεκάλεπτη συνεδρία την εβδομάδα το σύστημα ρομποτικών μηχανημάτων βελτιώνει την οστική πυκνότητα και τη στάση σώματος ενώ αναγεννά όλο το μυοσκελετικό σύστημα!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Παρουσία του εφευρέτη της μεθόδου Δρ. John Jaquish έγινε η παρουσίαση μίας καινοτόμου μεθόδου που για πρώτη φορά γίνεται διαθέσιμη και στη ελληνικό κοινό.

Πώς ξεκίνησε και τι είναι η μέθοδος OsteoStrong;

Ο Δρ. John Jaquish  έχοντας βοηθήσει αποτελεσματικά τη μητέρα του να αναστρέψει την οστεοπόρωση, εκπόνησε διδακτορική διατριβή στη Βιοϊατρική Μηχανική στο Πανεπιστήμιο Rushmore, διεξάγοντας επί τέσσερα χρόνια δοκιμές για να εξελίξει και να βελτιώσει τη συσκευή του, ώστε να επιτύχει τη βέλτιστη μυοσκελετική διέγερση.

Η συσκευή τέθηκε σε παραγωγή και από τότε μέχρι σήμερα έχει τοποθετηθεί σε περισσότερες από 240 κλινικές παγκοσμίως, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τις κλινικές έρευνες και τα δημοσιευμένα δεδομένα, η θεραπεία με αυτήν τη συσκευή οστεογονικής φόρτισης οδηγεί σε αύξηση της οστικής πυκνότητας μέχρι και 14%, τόσο στη σπονδυλική στήλη όσο και στο ισχίο, μετά από ένα έτος θεραπείας με μία συνεδρία την εβδομάδα.

Ο Δρ. John Jaquish  μιλώντας για τη βασική αρχή της μεθόδου OsteoStrong, εξήγησε ότι «το μυοσκελετικό σύστημα αντιδρά στην άρση βαρών και στις ισχυρές δυνάμεις που του ασκούνται από τη διαχείριση του ίδιου του τού βάρους, αναπτύσσοντας νέα οστική και μυϊκή μάζα.

Το σύστημά μας  έχει δοκιμαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε χιλιάδες άτομα σε όλον τον κόσμο που υποφέρουν από οστεοπόρωση ή βρίσκονται στα πρώτα στάδια της οστεοπενίας. Γι’ αυτό και η μέθοδος έχει χαρακτηριστεί από τον Dave Asprey, τον «πατέρα» του όρου, το «απόλυτο biohack», ένας θετικός τρόπος να αλλάξει κανείς τη ζωή και το σώμα του».

Η OsteoStrong απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από νέους αθλητές μέχρι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με οστεοπόρωση και ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα
Η OsteoStrong απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από νέους αθλητές μέχρι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με οστεοπόρωση και ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα

Ποιους αφορά;

Είναι πλέον γνωστό ότι από την ηλικία των 30 χρόνων και έπειτα το ανθρώπινο σώμα χάνει ετησίως το 1% της οστικής του μάζας, με αποτέλεσμα μια σειρά από μυοσκελετικά προβλήματα, σταδιακή μείωση της δύναμης και περιορισμό της ευκινησίας.

Η  OsteoStrong απευθύνεται σε:

– Άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης
– Νέους αθλητές
– Ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με οστεοπόρωση και ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα

Τι επιτυγχάνει;

Αυτό που επιτυγχάνει είναι την ενδυνάμωση σε σύντομο χρονικό διάστημα ε του μυοσκελετικού συστήματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πόνους στη μέση, στην πλάτη και στις αρθρώσεις, προβλήματα ισορροπίας, αλλά και την κακή στάση του σώματος. Κι όλα αυτά χωρίς κόπο, γυμναστική, φάρμακα ή ειδική διατροφή, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα την εβδομάδα!

Τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά σε τομείς, όπως:

• Καλύτερη ισορροπία
• Μεγαλύτερη ευελιξία
• Αύξηση μυοσκελετικής δύναμης
• Βελτίωση φυσικής κατάστασης
• Αύξηση ενέργειας
• Μείωση πιθανότητας κατάγματος
• Εξάλειψη πόνων στους συνδέσμους και στις αρθρώσεις
• Ανάσχεση ή και αντιστροφή της οστεοπόρωσης
• Μείωση των επιπέδων της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1C) στο αίμα (Διαβήτης Τύπου 2α)

Από την παρουσίαση στην Ελλάδα: Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO Osteostrong, Mυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Dr. John Jaquish, Εφευρέτης της Μεθόδου Osteostrong, Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, Ειδικός Παθολόγος, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης.
Από την παρουσίαση στην Ελλάδα: Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO Osteostrong, Mυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Dr. John Jaquish, Εφευρέτης της Μεθόδου Osteostrong, Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, Ειδικός Παθολόγος, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης.

Πώς λειτουργεί;

Η OsteoStrong είναι η μοναδική μέθοδος στον κόσμο που, χωρίς γυμναστική και συμπληρώματα διατροφής, συμβάλλει δραστικά στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος, ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και της μυϊκής μάζας.

Βασίζεται στη χρήση 4 ρομποτικών μηχανημάτων πρωτοποριακής τεχνολογίας (σύστημα SPECTRUM), καθένα από τα οποία επιτυγχάνει την ενδυνάμωση διαφορετικών σημείων του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα την απόκτηση ενός γερού μυοσκελετικού συστήματος.

Δείτε Επίσης
Γιαούρτι: Η τροφή πανάκεια

Αρχή της μεθόδου είναι ο νόμος της οστεογονικής φόρτισης (osteogenic loading), ο οποίος διατυπώθηκε από τον Dr. John Jaquish αξιοποιώντας τα ευρήματα του Γερμανού γιατρού Dr. Julius Wolf, που ήδη από το 1892 υποστήριξε πως τα οστά προσαρμόζονται στη φόρτιση – πίεση που τους ασκείται.

Εάν η φόρτιση-πίεση στα οστά αυξηθεί, τότε τα οστά αυτoαναπλάθονται, έτσι ώστε με το πέρασμα του χρόνου να γίνονται δυνατότερα για να αντιμετωπίσουν την αυξημένη φόρτιση-πίεση. Σε συνθήκες υψηλότερης πίεσης, η οστική πυκνότητα αυξάνεται και τα οστά δυναμώνουν. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της οστεογονικής φόρτισης τεκμηριώνονται από περισσότερες από 25.400 κλινικές μελέτες.

Οι συνεδρίες της OsteoStrong γίνονται μία μόνο φορά την εβδομάδα και δεν διαρκούν περισσότερο από 10 λεπτά συνολικά και στα 4 μηχανήματα. Για την ακρίβεια, ο συνολικός καθαρός χρόνος ώθησης ή έλξης σε κάθε ένα από τα μηχανήματα δεν υπερβαίνει τα 60 δευτερόλεπτα σε εβδομαδιαία βάση.

Η διαδικασία δεν απαιτεί προετοιμασία, δεν είναι επίπονη, δεν προκαλεί ιδρώτα ή κούραση, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ενδυμασία (γίνεται με τα ρούχα της δουλειάς ή της καθημερινότητας), ενώ επιβλέπεται και καθοδηγείται σε όλη τη διάρκειά της από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Για την έλευση της OsteoStrong στην Ελλάδα μίλησε η κα Μυρτώ Μαυρολέων: « Η Osteostrong έρχεται και στη χώρα μας, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας, χαρίζοντας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ελευθερία, ανεξαρτησία κινήσεων και ποιότητα ζωής. Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, στο σώμα, στο πνεύμα και στις καθημερινές συνήθειες – και η OsteoStrong μας δίνει αυτή τη δυνατότητα με τρόπο άμεσο και μετρήσιμο».

Το πρώτο κέντρο της OsteoStrong λειτουργεί στο Μαρούσι Σώρου 3-5, τηλ.:  210 6179265, info@osteostrong.gr

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.