Το σώμα μας σε φόρμα, και μετά τις διακοπές!

Το σώμα μας σε φόρμα, και μετά τις διακοπές!

Τώρα που το σώμα μας είναι στα καλύτερα του, ευκαιρία να μείνουμε σε φόρμα με μερικές έξυπνες και απλές κινήσεις. Γιατί η ομορφιά δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο… La voila!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Για την ανόρθωση γλουτών και μηρών

Ακολουθούμε το παράδειγμα των διάσημων αγγέλων τής Victoria’s Secrets! Πώς; Επενδύουμε στην αναρρίχηση, τόσο στο γυμναστήριο όσο και στη φύση, σε μια κλίση 15ο και άνω. Μια πολύ καλή άσκηση, επίσης, είναι τα steps ή το ανεβοκατέβασμα των σκαλοπατιών στην πολυκατοικία μας, προσέχοντας να μην τεντώνουμε τα γόνατα και να ρίχνουμε το βάρος στο πίσω μέρος των πελμάτων, δηλαδή στην περιοχή του τακουνιού.

Για μια σέξι πλάτη δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε με βάρη

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια ζώνη εκγύμνασης και μια κολώνα  ή στύλος. Περνάμε τη ζώνη στον στύλο, μπαίνουμε μέσα τραβώντας το σώμα μας προς τα πίσω και πιάνοντας με τεντωμένα χέρια τις λωρίδες της ζώνης λυγίζουμε τους αγκώνες προς τα εμπρός, σαν να κωπηλατούμε, προς τον στύλο. Μένοντας στην ίδια θέση, κάνουμε πολλές επαναλήψεις, ώστε να γυμνάσουμε πλάτη και χέρια.

Για να τονώσουμε περισσότερο το πάνω μέρος του σώματος

Μένουμε στην προηγούμενη αρχική στάση με τη ζώνη εκγύμνασης. Τώρα, τραβάμε τον κορμό μας προς τα εμπρός, φροντίζοντας παράλληλα οι αγκώνες μας να διατηρούνται όσο γίνεται πιο ψηλά. Εφαρμόζουμε αρκετές επαναλήψεις, τουλάχιστον 20.

Δείτε Επίσης
Πώς δεν θα κάνετε κοιλιά;

Η επίπεδη κοιλιά είναι όνειρο καθεμιάς από εμάς

Τις περισσότερες φορές, όμως, στοχεύουμε περισσότερο στους άνω κοιλιακούς. Επιλέγοντας μια σειρά κοιλιακών ασκήσεων σε πλήρη δίπλωση και έκταση, φροντίζουμε για την εκγύμναση και των κάτω κοιλιακών μυών. Ας μην ξεχνάμε, πως όσο πιο πολύ ασκούμε την περιοχή του στομαχιού, τόσο πιο ισχυροί θα είναι οι κοιλιακοί που θα χτίσουμε!

Όσο για τα μπράτσα;

Η ζώνη εκγύμνασης και ο στύλος γίνονται και πάλι συνεργάτες μας. Αυτήν τη φορά, όμως, στρέφουμε την πλάτη μας προς τον στύλο και τραβάμε με τον θώρακα προς τα εμπρός, πιάνοντας με τις παλάμες τη ζώνη, στο ύψος επαφής. Τεντώνοντας και λυγίζοντας τα χέρια μας και σπρώχνοντας, ταυτόχρονα, το σώμα μας προς τα εμπρός, κάνουμε αρκετές επαναλήψεις. Στη συνέχεια, κατεβάζουμε τη ζώνη προς τα κάτω, στους μηρούς, εφαρμόζοντας την ίδια πίεση. Αποτέλεσμα; Γυμνάζουμε με επιτυχία, ακόμα και τους τρικέφαλους μύες!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.