Έχετε ακούσει για τα έλαια χειλιών;

Έχετε ακούσει για τα έλαια χειλιών;

Τα ξηρά ματ κραγιόν είναι «στα πάνω τους» εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά για την άνοιξη και το καλοκαίρι τα λαμπερά, γυαλιστερά χείλη επιστρέφουν δυναμικά. Για να αποκτήσετε το λαμπερό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμώδη κραγιόν ή το αξιόπιστο lip gloss. Ωστόσο, τα λιπγκλός γενικά είναι κάπως κολλώδη και φεύγουν εύκολα. Αν σας αρέσει η γυαλάδα και η άνεση, δοκιμάστε το έλαιο για τα χείλη.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Τι είναι το έλαιο για τα χείλη;

Το λάδι για τα χείλη μπορεί να φαίνεται σαν ένα καινοτόμο αντικείμενο, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι ένα θρεπτικό μαλακτικό και προστατευτικό έλαιο για το ευαίσθητο δέρμα στα χείλη σας.

Κάποτε θεωρούνταν ένα μέσον που οι γυναίκες το χρησιμοποιούσαν κυρίως ως τελετουργικό για εξαιρετικά ξηρά χείλη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όμως, αυτό είναι πλέον βασικό και εύκολα διαθέσιμο στον πάγκο των καλλυντικών.

Χωρίς ή με χρώμα και ακόμη με συστατικά που θεραπεύουν τα σκασμένα χείλη, το λάδι χειλιών είναι ένα ωραίο προϊόν περιποίησης δέρματος-μακιγιάζ. Διατηρεί τα χείλη απαλά και λεία μετά από ώρες ακόμη κι αν φοράτε βαριά κραγιόν.

Μπορεί να είναι plumper;

Το λάδι για τα χείλη είναι περισσότερο περιποιητικό παρά καλλυντικό. Δεν μπορεί να δώσει αυτό το σφριγηλό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με κανονικό κραγιόν για πιο γεμάτα χείλη.

Λειτουργεί ως ανακλαστική επιφάνεια (είναι λαμπερή, τελικά) και αυτό προσθέτει διάσταση στα χείλη κάνοντάς τα να φαίνονται πιο σαρκώδη.

Δείτε Επίσης
Μπορεί το μανικιούρ να σας βοηθήσει να πραγματοποιήστε τα πιο τρελά σας όνειρα;

Επιπλέον, η ενυδάτωση που παρέχει το λάδι για τα χείλη γεμίζει τις γραμμές και τις ρωγμές και τις ενυδατώνει, δίνοντας την όψη πιο γεμάτα χείλη.

Γιατί να επιλέξετε ένα έλαιο έναντι ενός gloss;

Το έλαιο για τα χείλη είναι ελαφρύ, μη κολλώδες και σατινέ στο στόμα αντί να είναι βαρύ όπως ένα gloss.

Γλιστράει εύκολα στην εφαρμογή και είναι πιο άνετο. Είναι πιο πιθανό να απορροφηθεί και να εισχωρήσει στο δέρμα σε σχέση με ένα λιπγκλός. Και επιπλέον, είναι πιο αντανακλαστικό καθώς η σύνθεση είναι πιο υγρή και άρα χαρίζει πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.