Για άψογα κόκκινα χείλη

Για άψογα κόκκινα χείλη

Το χρώμα του πάθους στα χείλη είναι για μία ακόμη φορά στη μόδα (όχι ότι έφυγε και ποτέ…) και κάνει τις καρδιές να χτυπούν δυνατά. Είναι το must στο κεφάλαιο μακιγιάζ, ανεξάρτητα από τις τάσεις, και κλέβει την παράσταση θριαμβευτικά.

Από την Άντζελα Μολφέτα

Για να τραβήξετε κι εσείς όλα τα βλέμματα πάνω σας δεν χρειάζεται να κάνετε και πολλά, αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο κόκκινο. Οι έντονες και φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις ταιριάζουν υπέροχα στις γυναίκες με χλωμό δέρμα, οι τόνοι του κόκκινου / ροζ κολακεύουν τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ το βαθύ κόκκινο αναδεικνύει τέλεια τα σκούρα δέρματα.
Το κόκκινο κραγιόν χρειάζεται έναν ήσυχο «καμβά» στο πρόσωπό σας για να αναδειχθεί στο maximum. Λίγη μάσκαρα, μια αόρατη γραμμή eyeliner σύρριζα στις βλεφαρίδες και ένα άγγιγμα με ρουζ σε όσο γίνεται πιο απαλό τόνο είναι αρκετά.

Πώς θα εξασφαλίσετε το τέλειο κόκκινο στα χείλη;

  • Χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό προϊόν για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια των χειλιών. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσειτε με απαλές κινήσεις μια οδοντόβουρτσα με lip balm.
  • Περάστε την επιφάνεια τους με ένα ενυδατικό προϊόν, όχι πολύ λιπαρό, και ταμπονάρετε την περίσσεια με ένα χαρτομάντιλο.
  • Με ένα κόκκινο μολύβι στους τόνους του κραγιόν σου, ζωγραφίστε το περίγραμμα. Ξεκινήστε από την αριστερή πλευρά του κάτω χείλους και με μονοκόμματη κίνηση φθάστε στη δεξιά. Στο πάνω χείλος αρχίζετε από το κέντρο και προχωράτε προς τις γωνίες. Μπορείτε να περάσετε το μολύβι και στην υπόλοιπη επιφάνεια για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια.
  • Απλώνετε με το ειδικό πινελάκι χειλιών το χρώμα από το κραγιόν. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τις κινήσεις σας. Ταμπονάρετε ξανά και αγγίξτε τα χείλη σας με ένα σύννεφο πούδρας, για να εξασφαλίσετε ακόμα πιο σταθερό αποτέλεσμα.
  • Περάστε μια δεύτερη στρώση χρώματος με το πινελάκι διορθώνοντας κάθε ατέλεια. Ώρα για λάμψη! Ξεκινήστε να απλώνετε από το κέντρο των χειλιών προς τα έξω το lip gloss σε διάφανο ή κατακόκκινο χρώμα, για να τα τονίσετε ακόμα περισσότερο και να κερδίσετε τρισδιάστατο αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.