Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ για τα μάτια της σεζόν

Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ για τα μάτια της σεζόν
Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ για τα μάτια της σεζόν
Το μαύρο eyeliner, μια κορυφαία τάση στο μακιγιάζ φθινόπωρο2018- χειμώνας 2019 που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σε λίγα μόνο βήματα ένα σέξι μακιγιάζ
Για τη φετινή σεζόν έχουμε την επιστροφή των smokey ματιών σε μία εμπνευσμένη έκδοση. Οι σκιές σε σκούρες αποχρώσεις είναι ημιδιαφανείς ή από μαύρο ή σκούρο γκρι μολύβι απλωμένο στο βλέφαρο
Στα βλέφαρα υπάρχει μια μεταλλική γυαλάδα σε κάθε μορφή. Το glitter, τα φύλλα χρυσού και οι μεταλλικές υφές, φοριούνται στα μάτια από το πρωί μέχρι το βράδυ +4
Προβολή Φωτογραφιών
Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ για τα μάτια της σεζόν

Οι πιο σημαντικές τάσεις στο μακιγιάζ των ματιών για το φθινόπωρο 2018- χειμώνας 2019 είναι εδώ! Τα βλέφαρα καλύπτουν σκιές σε παστέλ ή πολύχρωμες αποχρώσεις, το smokey μακιγιάζ είναι ιδανικό από το πρωί έως το βράδυ, ενώ το eyeliner δημιουργεί γραφίστικες γραμμές ή ένα σέξι γατίσιο βλέμμα…

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Οι κορυφαίοι make up artists για μία ακόμη σεζόν μας εμπνέουν με τις δημιουργικές τους ιδέες, έχοντας για «καμβά» τα μάτια μας!

Μαύρο eyeliner

Μια κορυφαία τάση στο μακιγιάζ φθινόπωρο2018- χειμώνας 2019 που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σε λίγα μόνο βήματα ένα σέξι μακιγιάζ, είναι το μαύρο eyeliner.

Μία πρόταση για όλες τις γυναίκες που τους αρέσει το απλό αλλά αποτελεσματικό μακιγιάζ. Η μαύρη γραμμή μπορεί να είναι ελαφρώς υπογραμμισμένη στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ή να είναι το κυρίαρχο στοιχείο ολόκληρου του μακιγιάζ.

Να θυμάστε ότι πρέπει να ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ σας και να τονίζει την ομορφιά των ματιών σας.

Τα μάτια της γάτας

Το κλασικό cat eye φαίνεται να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού μακιγιάζ. Από την πιο κλασική έκδοση, φτιαγμένη από το γυαλιστερό φινίρισμα του μαύρου μέχρι το πιο ροκ στιλ που μοιάζει εξαιρετικά ευπροσάρμοστο, τα γατίσια μάτια έχουν μεγάλη απήχηση!

Smokey μακιγιάζ

Για τη φετινή σεζόν έχουμε την επιστροφή των smokey ματιών σε μία εμπνευσμένη έκδοση.

Οι σκιές σε σκούρες αποχρώσεις είναι ημιδιαφανείς ή πάλι μπορείτε να πετύχετε το αποτέλεσμα εφαρμόζοντας ένα μαύρο ή σκούρο γκρι μολύβι για σκιά.

Απλώσετε με το πινέλο για να αποκτήσουν τα μάτια αυτήν την μια ελκυστική ένταση που μοιάζει σκόπιμα θηλυκή. Για να πετύχετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα προτείνουμε τα μαλακά μολύβια ματιών.

Δείτε Επίσης
Η μοντέρνα εκδοχή του άι λάινερ θυμίζει έργο αφηρημένης τέχνης στα βλέφαρά μας!

Glitter και μεταλλικές σκιές

Στα βλέφαρα υπάρχει μια μεταλλική γυαλάδα σε κάθε μορφή. Το glitter, τα φύλλα χρυσού και οι μεταλλικές υφές, φοριούνται στα μάτια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν προτιμάτε μια πιο ήπια εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να έχετε στο νεσεσέρ σας μια shimmering σκιά ή eyeliner για τη μετέπειτα βραδινή σας έξοδο.

Πολύχρωμες σκιές

Αυτή τη σεζόν δείχνουμε ενδιαφέρον στα έντονα χρώματα σκιών, όπως το μοβ, πράσινο, ροζ, κόκκινο και κίτρινο. Δεν έχει σημασία τι χρώμα επιλέγετε, θα πρέπει να είναι έντονο και εκκεντρικό! Η ανάμειξή τους όμως, απαιτεί κάποια δεξιοτεχνία!

Πολύχρωμο eyeliner

Εάν δεν είστε πεπεισμένες για τις πολύχρωμες σκιές, τότε ίσως θα πειστείτε με μια πιο λεπτή γραμμή που γίνεται με ένα eyeliner σε έντονο χρώμα. Η γραμμή ουράνιου τόξου φωτίζει το βλέμμα και δίνει έμφαση στο φυσικό χρώμα της ίριδας.

Φως με ασημί σκιά

Το ασήμι έχει την ελκυστικότητα του ψυχρού φωτός, το οποίο δημιουργεί στο μακιγιάζ λάμψη. Στο φετινό μακιγιάζ, το ασήμι εφαρμόζεται είτε σε ολόκληρο το βλέφαρο είτε μόνο στις εσωτερικές γωνίες του ματιού δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.