Λευκό στα μάτια… Ας μιλήσουμε για το ωραιότερο κόλπο λάμψης!

Λευκό στα μάτια… Ας μιλήσουμε για το ωραιότερο κόλπο λάμψης!

Το καφέ, το μπεζ, το ροζ και στο σαμπανιζέ είναι κοινές ουδέτερες αποχρώσεις που θα τις δούμε σχεδόν σε όλα τα βλέφαρα. Όμως, οι λευκές σκιές ματιών είναι αυτές που πραγματικά αλλάζουν το παιχνίδι. Αν ανησυχείτε ότι το λευκό θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ τολμηρές και δυναμικές, τότε δεν έχετε βρει ακόμα τις σωστές αποχρώσεις ή δεν τις έχετε εφαρμόσει καλά. Με τις σωστές πινελιές μία λευκή πινελιά στα μάτια θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος όπως ποτέ!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Οι λευκές σκιές ή το λευκό μολύβι είναι τολμηρά, ιδιόμορφα και διασκεδαστικά. Δεν βρίσκονται συνήθως σε κάθε νεσεσέρ γιατί συχνά, οι γυναίκες δεν γνωρίζουν πώς να τα φορέσουν.

Ένας υπέροχος τρόπος για να δημιουργήσετε μια κρεμώδη αίσθηση σκιάς ματιών είναι να χρησιμοποιήσετε μια λευκή σκιά ή μια ημιδιαφανή πούδρα. Με αυτήν την τεχνική, η σκιά ματιών σας θα γίνει εντυπωσιακή και θα διαρκέσει.

Αν ανησυχείτε ότι το λευκό θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ τολμηρές ή πιο εντυπωσιακές από όσο θέλετε, τότε δεν έχετε μάθει ακόμη τον τρόπο!

Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, ακολουθήστε μερικές συμβουλές και προτάσεις ώστε να λάμψετε με το τέλειο λευκό!

Λευκή σκιά

Από όλα τα χρώματα σκιάς ματιών που ονειρεύεστε να φορέσετε, ένα που μπορεί ξεχάσετε στη… λίστα σας είναι το λευκό. Αν και συνηθίζεται να επιδιώκουμε τα ουδέτερα ζεστά καφέ, μπεζ και άλλες παρόμοιες αποχρώσεις, το λευκό μπορεί να κάνει πραγματικά μια δήλωση όταν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Η λευκή σκιά ματιών είναι η απροσδόκητη απόχρωση που κάνει μεγάλο αντίκτυπο και σίγουρα θα τη λατρέψετε απόλυτα στις εμφανίσεις σας ειδικά με ένα κόκκινο κραγιόν!

Όσον αφορά το μακιγιάζ σας, δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να τρομάζετε, καθώς ο βασικός κανόνας όλων είναι να αισθάνεστε καλύτερα και να διασκεδάζετε.

Ο πειραματισμός με διαφορετικές τάσεις στο μακιγιάζ είναι ιδανικός όταν θέλετε να διαπιστώσετε τι είναι καλύτερο για εσάς και η εκμάθηση του τρόπου χρήσης της λευκής σκιάς ματιών θα αναβαθμίσει τη συνολική σας εμφάνιση χωρίς υπερβολική προσπάθεια.

Μία απαλή στρώση

Μια απαλή εφαρμογή λευκής σκιάς στις εσωτερικές γωνίες και στην κάτω  γραμμή των βλεφαρίδων επιτρέπει στο λευκό να χρησιμοποιηθεί με γούστο και με ελάχιστη προσπάθεια. Αυτό το βλέμμα φωτίζει τα μάτια και επιτρέπει στο λευκό να λάμπει πραγματικά, καθώς όλα τα άλλα είναι απαλά και ελαφριά.

Το παγωμένο λευκό που λαμπυρίζει

Το παγωμένο λευκό είναι πάντα μια καλή ιδέα όταν συνδυάζεται με ένα εντυπωσιακό, σκούρο κραγιόν. Η λάμψη αυτής της λευκής σκιάς αντανακλά όλο το φως που χρειάζεται, προσθέτοντας αρκετή λάμψη σε όλα τα σωστά σημεία. Ένα καθαρό πέρασμα λαμπερής λευκής σκιάς σε συνδυασμό με πολλή μάσκαρα και σκούρο κραγιόν είναι τέλεια

Φωτίστε το πρόσωπο αμέσως

Για να αποκτήσετε ένταση, χρησιμοποιήστε ένα λευκό μολύβι και επεκτείνετε από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι την πτυχή για μια συγχώνευση σκιάς και μολυβιού.

Μαργαριταρένιο βλέμμα

Αν θέλετε την ελάχιστη ποσότητα λευκού στα βλέφαρά σας, μετατρέψτε το σε μια ιριδίζουσα ανταύγεια που ταιριάζει με τα μάγουλά σας. Η παραμικρή εφαρμογή σκιάς δίνει την αίσθηση ενός μαργαριταριού: λεπτή και απαλή.

Δείτε Επίσης
Με ένα παγωτό γίνομαι πιο χαρούμενη! Γιατί το παγωτό μας κάνει καλό;

Είτε απαλή και διακριτική είτε με πλήρη επίδραση και αδιαφανή, η λευκή σκιά μπορεί πραγματικά να φωτίσει το βλέμμα σας

Όμορφα και έξυπνα

Ένας ωραίος τρόπος για να φορέσετε το στιλ είναι να διαλέξετε μια περιοχή του ματιού που θέλετε να φωτίσετε, είτε την εσωτερική γωνία (δακρυϊκός πόρος) είτε το κέντρο του βλεφάρου πάνω από την ίριδα.

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι για την περιοχή και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να διαχέετε την άκρη και στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, πάρτε ένα μικρό, επίπεδο πινέλο και χρησιμοποιήστε απαλή λευκή σκιά πάνω από το λευκό μολύβι».

Μονόχρωμη και δυνατή

Σίγουρα μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερη εντύπωση, όταν απλώσετε μονόχρωμη λευκή σκιά ματιών σε όλο το επάνω βλέφαρό σας και κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων σας.

Μονόχρωμο σημαίνει απλώς ότι ένα χρώμα χρησιμοποιείται με συνέπεια σε όλη την έκταση. Η χρήση μιας λευκής κρεμώδους σκιάς ματιών με μια πινελιά λάμψης είναι ένας πολύ καλός τρόπος.

Όλο το βλέφαρο

Υπάρχει κάτι τόσο όμορφο με τη λευκή σκιά ματιών σε όλο το βλέφαρο – πέρα ​​από την πτυχή – καθώς αυτή η εμφάνιση είναι απίστευτα εντυπωσιακή σε συνδυασμό με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Το να εστιάσετε στη διατήρηση της διάστασης μόνο στο βλέφαρο είναι ένας κομψός τρόπος να φορέσετε το λευκό που πραγματικά ξεχωρίζει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υφή για αυτό, είτε αισθάνεστε πιο άνετα με κάτι που αστράφτει είτε προτιμάτε ένα ματ φινίρισμα.

Καθαρές γραμμές

Μπορείτε να κάνετε τη γραμμή όσο λεπτή ή παχιά θέλετε, και ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε είναι να εφαρμόσετε μια κρεμ λευκή σκιά ματιών στη γραμμή των βλεφαρίδων με ένα γωνιακό πινέλο ή να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό eyeliner.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.