Τολμηρή τάση: Μακιγιάζ ουράνιο τόξο!

Τολμηρή τάση: Μακιγιάζ ουράνιο τόξο!

Η άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαιράκι του 2020 πλησιάζει! Ας δούμε μία πιο τολμηρή τάση στο μακιγιάζ! Ένα μακιγιάζ για τα μάτια που συνδυάζει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου που σίγουρα δεν είναι εύκολη! Αλλά αν είστε αρκετά δεξιοτέχνης και αρκούντως τολμηρή, ιδού μερικές συμβουλές για να την υιοθετήσετε!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Μετά τα νύχια και το μανικιούρ στα χρώματα του ουράνιου τόξου [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ], σειρά έχει το μακιγιάζ των ματιών. Ένα λουκ που σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερα πολύχρωμο! Μήπως και μας φτιάξει η διάθεση εν τοιαύτη περιπτώσει… Ένα λουκ  που χρειάζεται διάφορα χρώματα σε συνδυασμό μεταξύ τους, όπως πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, ροζ…

Ένα μακιγιάζ για τα μάτια που συνδυάζει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου που σίγουρα δεν είναι εύκολη! Πώς θα την υιοθετήσετε!

Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, προσθέτουμε χρώμα στο πρόσωπό μας και υιοθετούμε ένα 70’s makeup look, ίσως κάπως πιο αφηρημένο και όχι τόσο αυστηρό.

Υιοθετούμε το look, επιλέγοντας τις κατάλληλες σκιές, που ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδας αλλά και των μαλλιών μας.

Το πράσινο και το ροζ είναι τα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα σε ξανθές, ενώ το μπλε και οι αποχρώσεις του μοβ είναι ιδανικές για καστανές-μελαχρινές.

Χρησιμοποιήστε σκιές με κρεμώδη υφή (και όχι σε σκόνη) για πιο σταθερό αποτέλεσμα και για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Ένα μακιγιάζ για τα μάτια που συνδυάζει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου που σίγουρα δεν είναι εύκολη! Πώς θα την υιοθετήσετε!

Στην πραγματικότητα πρέπει να πειραματιστείτε έχοντας το βλέφαρο σαν… καμβά. Μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμές, ή να αναμείξετε σε μία «ροή» διαφορετικά χρώματα, όπως του ουράνιου τόξου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παστέλ χρώματα για πιο διακριτικό αποτέλεσμα ή πολύ λαμπερά χρώματα που θα περάσετε με σφιχτό πινέλο.

Εκείνο που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι να «καθαρίσετε» τις άκρες με μία μπατονέτα που θα έχετε βουτήξει σε λοσιόν καθαρισμού ή ακόμη καλύτερα σε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με micellar water, ώστε να κάνετε πιο καθαρές τις άκρες του ματιού και να τονίσετε τις διαφορετικές αποχρώσεις ενδιάμεσα.

Στο τέλος, φυσικά θα περάσετε αρκετές στρώσεις μάσκαρα προτιμώντας μία μάσκαρα για όγκο στις βλεφαρίδες. Ενώ, τα χείλη θα πρέπει να είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Δείτε Επίσης
Smoky eyes: Όταν τα βλέμματα παίρνουν φωτιά...

Προτάσεις συνδυασμών

Μία πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε ροζ, πορτοκαλί, πράσινο και λευκό.

Στις αποχρώσεις του πράσινου, από ανοιχτό μέχρι κυπαρίσσι, το χρώμα της φύσης έρχεται να αναδείξει το χρώμα των ματιών! Προτιμήστε μία έμφαση στις αποχρώσεις του πράσινου, αν έχετε μάτια καστανά, μελί.

Ένα μακιγιάζ για τα μάτια που συνδυάζει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου που σίγουρα δεν είναι εύκολη! Πώς θα την υιοθετήσετε!

Με κυριαρχία του μπλε, ιδιαίτερα αν έχετε καστανά μάτια σε συνδυασμό με μοβ, πράσινο, κίτρινο και μπρονζέ. Μπορείτε να υιοθετήσετε άφοβα το μακιγιάζ ουράνιο τόξο με μια μπλε σκιά και απαλά χείλη.

Οι αποχρώσεις του ροζ σε συνδυασμό με μοβ της λεβάντας [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ], ανοιχτό πορτοκαλί, (ή/ και ανοιχτό πράσινο) και μάλιστα σε πιο λαμπερές υφές, ειδικά αν είστε ξανθιά με ανοιχτή επιδερμίδα και μάτια γαλάζια ή πράσινα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.