Μία αναζωογονητική αλλαγή χρώματος στα μαλλιά μας!

Μία αναζωογονητική αλλαγή χρώματος στα μαλλιά μας!
Μία αναζωογονητική αλλαγή χρώματος στα μαλλιά μας!
Προβολή Φωτογραφιών
Μία αναζωογονητική αλλαγή χρώματος στα μαλλιά μας!

Η άνοιξη είναι και επισήμως εδώ κι εμείς είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε την πιο «καυτή» τάση των μαλλιών της σεζόν! Τα μαλλιά μας παίρνουν το χρώμα του χυμού κόκκινων και ροζ φρούτων. Και ναι, αυτή είναι η πιο φρέσκια ιδέα, στην οποία δύσκολα θα αντισταθείτε!

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Σκεφθείτε όλα τα αγαπημένα σας ζουμερά χρώματα της άνοιξης και θα έχετε το νέο χρώμα για τα μαλλιά, που «αντιγράφει» τους χυμούς φρούτων! Διψάει καμιά σας; Μέσα σε έναν… ωκεανό τάσεων αυτή είναι μία πραγματικά ενδιαφέρουσα και εύκολα πραγματοποιήσιμη ιδέα για τις περισσότερες από εμάς.

Πέρυσι, η τάση ήταν το παστέλ ροζ, ως το πιο ανοιξιάτικο χρώμα για τη βαφή των μαλλιών. Τα καλά νέα είναι ότι ισχύει ακόμα ένας υπαινιγμός του παστέλ ροζ, ένα χρώμα που γενικά κολακεύει τις περισσότερες, αλλά τώρα θα το δοκιμάσετε σε μία εντελώς νέα εκδοχή.

Εάν δεν είστε σίγουρες για το χρώμα που θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας, τα αγαπημένα κεράσια, βατόμουρα, σμέουρα και φράουλες δίνουν την έμπνευση! Η τάση των μαλλιών «χυμός φρούτων» περιλαμβάνει πολλές ανταύγειες σε διαφορετικά χρώματα που σας αφήνουν χώρο για να δημιουργήσετε τη δική σας απόχρωση. Μπορείτε να πάτε στο κομμωτήριό σας και να δημιουργήσετε τη δική σας εκδοχή αυτού του χρώματος μαλλιών.

Δείτε Επίσης
Τάση: Η «σκανδιναβική γραμμή» στα μαλλιά είναι παντού αυτό το καλοκαίρι

Η δημιουργός αυτής της απόχρωσης είναι η hair stylist Alisha McAlister που την δημοσίευσε στο Instagram και την εντόπισε… η αγγλική έκδοση του Marie Claire. «Δεν είμαι σίγουρη πώς να την ονομάσω», έγραψε. «Είναι ένα μείγμα χρωμάτων φρούτων, και όταν ξεκίνησα αυτό το χρώμα σκέφτηκα ότι θα έκανα μια απλή βάση και ένα χρωματικό τόνο. Όμως, η πελάτισσά μου αναφώνησε, “θέλω κάτι διαφορετικό!” Κι έτσι αποφάσισα να πειραματιστώ», συνέχισε. Η μείξη ήταν σταγόνες από βιολετί και κόκκινη βαφή και στη συνέχεια παστέλ ροζ και απαλό κερασί. Όπως αποδείχτηκε ήταν μία έμπνευση που συνδυάζει πιο σκούρες και πιο παστέλ αποχρώσεις σε μία!

Στη συνέχεια, τα χρώματα είναι τόσο ποικίλα όσο και οι ίδιοι οι χυμοί φρούτων. Έτσι, μπορεί να δείτε φωτεινά κίτρινα και απαλά ροζ σε διαφορετικές ανταύγειες, απαλό πορτοκαλί και ξανθό-κίτρινο σαν χυμός πορτοκαλιού ή fruit punch. Ή πάλι μοβ και ανοιχτό καφέ, όπως ένας χυμός σταφυλιών ή κόκκινο και πορτοκαλί σαν χυμός μάνγκο  ή ροδάκινου.  Δεν υπάρχει… περιορισμός! Έτοιμες για την αλλαγή χρώματος;

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.