Οι πιο πρόσφατες τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο του 2023

Οι πιο πρόσφατες τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο του 2023

Το να βάφουμε τα νύχια μας είναι μια από τις αγαπημένες μας πολυτέλειες. Από την περιποίηση της καθημερινής εμφάνισης μέχρι τη λαμπερή πινελιά για ειδικές εκδηλώσεις — λίγη απόλαυση με τα χρώματα και τις τεχνικές στα νύχια μας, μπορεί να βοηθήσει πολύ. Η  «τέχνη των νυχιών» οδεύει προς πιο κομψά σχήματα και διακριτικά σχέδια. Είστε περίεργες για τις τάσεις στα νύχια αυτή τη σεζόν;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Lipgloss Nails

Αστραφτερή λάμψη και όλα υπέροχα! Η τάση στα νύχια Lipgloss χρησιμοποιεί το φυσικό χρώμα των νυχιών ή μια ελαφριά απόχρωση του ροζ ή ενός ουδέτερου τόνου για να δημιουργήσει ένα λαμπερό φινίρισμα.

Τα νύχια Lipgloss χρησιμοποιούν το φυσικό χρώμα νυχιών σας συν ένα διαφανές ή ελαφρώς χρωματισμένο top coat ή την προσθήκη κάποιων λαμπερών λεπτομερειών για να δημιουργήσετε μια διακριτική έμφαση.

Το γκλίτερ είναι… χρυσός

Glitter ή “Naked Disco Nails” περνάνε μεγάλες στιγμές! Από την Jlo μέχρι τη Michelle Williams, η τάση είναι η δημιουργία απολαυστικά λαμπερών αλλά διακριτικών glitter στο γαλλικό μανικιούρ.

Η τάση περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός lip gloss mani πριν βάψετε μια πολύ λεπτή γραμμή γκλίτερ κατά μήκος της άκρης του νυχιού. Αυτό τονίζει το σχήμα με την πιο αμυδρή νότα λάμψης, προσφέροντας μια διακριτική glam εμφάνιση.

Διαφάνεια… στα πάντα

Δείτε Επίσης
«Ξανθό του ηλιοτρόπιου»: Το επίσημο όνομα του πιο καυτού χρώματος του καλοκαιριού 2024!

Ποιος ήξερε ότι το διαφανές βερνίκι θα μπορούσε να είναι τόσο κομψό; Πηγαίνοντας την τάση του ουδέτερου ένα βήμα παραπέρα, η σαφής ιδέα στα βερνίκια έρχεται καθώς αναζητούμε τρόπους να συνδυάσουμε την απλότητα με την κομψότητα. Οι εκδοχές αυτής της τάσης είναι επίσης να προσθέσετε  μήκος ή να την εφαρμόσετε σε κοντά κομμένα νύχια.

Ταίριασμα – Ταίριασμα

Αντί να επιλέγετε χρώματα βερνικιού που ξεχωρίζουν, έρχονται σε αντίθεση ή συμπληρώνουν τα χρώματα στο ντύσιμό σας, μία από τις πιο πρόσφατες τάσεις που παρατηρούνται είναι το nail art που συνδυάζεται: Δηλαδή, η τέλεια ταιριαστή απόχρωση με το ντύσιμό σας με ιδιαίτερη έμφαση όμως σε ένα αστραφτερό ασημί, ή ένα μουντό καφέ του κάστανου… είναι στην κορυφή των επιλογών ανάλογα την περίσταση.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.