Πρωινό μακιγιάζ γρήγορα και απλά!

Πρωινό μακιγιάζ γρήγορα και απλά!
Πρωινό μακιγιάζ γρήγορα και απλά!
Προβολή Φωτογραφιών
Πρωινό μακιγιάζ γρήγορα και απλά!

Σηκώνεστε για να ετοιμαστείτε για τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις της ημέρας και απλά… τρέχετε και δεν φθάνετε; Εκτός από το στιλ του ντυσίματός μας και την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μας, έχουμε και το μακιγιάζ! Ένα απλό, πρωινό μακιγιάζ πρέπει να είναι φρέσκο με άψογο αποτέλεσμα για να δείχνουμε περιποιημένες, ξεκούραστες και όμορφες όλη την ημέρα. Πώς θα τονίσουμε με διακριτικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας;

από τη Μαρία Καλοπούλου

Τις περισσότερες ημέρες βιαζόμαστε να ετοιμαστούμε, αλλά χρειαζόμαστε ένα ωραίο μακιγιάζ για τις επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις μας. Η ιδανική επιλογή είναι ένα διακριτικό, εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ που να κρύβει τις ατέλειες και να αναδεικνύει το στιλ και τα χαρακτηριστικά μας.

Συμβουλές για πρωινό μακιγιάζ

Αφού καθαρίσουμε με τη μέθοδο που προτιμάμε το πρόσωπό μας και απλώσουμε την ενυδατική ή αντιγηραντική μας κρέμα (που καλό είναι να περιέχει και αντηλιακή προστασία) και την κρέμα ματιών, εφαρμόζουμε το μέικαπ μας.

Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιούμε μια BB ή CC cream, αντί για το μέικαπ, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ και στη συνέχεια περνάμε ελαφρά λίγη πούδρα για να σταθεροποιήσουμε τη βάση του. Χρησιμοποιούμε ένα ρουζ σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση για να δώσουμε μια φρέσκια όψη στο πρωινό μακιγιάζ μας.

Απλώνουμε μια απαλή απόχρωση σκιάς στα βλέφαρα και τονίζουμε με μάσκαρα τις βλεφαρίδες. Αν θέλουμε περισσότερη ένταση κάνουμε μια γραμμή με μαύρο μολύβι.

Ολοκληρώνουμε με ένα απαλό κραγιόν, αν και δεν είναι καθόλου απαγορευτικό να χρησιμοποιήσουμε και οποιαδήποτε πιο έντονη απόχρωση στα χείλη μας (από φούξια μέχρι κόκκινη), αρκεί να ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ μας.

Αν είστε καστανή…

Χρησιμοποιήστε απαλές γήινες μπεζ-καφέ σκιές και ένα μαύρο μολύβι που μπορεί να σβηστεί ελαφρώς με ένα πινέλο και να δώσει ένταση στο βλέμμα. Για να ολοκληρωθεί αυτό το φυσικό μακιγιάζ, ιδανικές αποχρώσεις στα χείλη είναι το ροζ, το μπεζ και το απαλό καφέ.

Δείτε Επίσης
Ανεβαίνει η θερμοκρασία, προσοχή στο μακιγιάζ μας!

Για ένα ωραίο πρωινό μακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παστέλ αποχρώσεις και ένα εντυπωσιακό φούξια ή πορτοκαλί κραγιόν.

Αν είστε ξανθιά…

Για τις ξανθιές είναι ιδανικές οι απαλές ροζ ή παστέλ κίτρινες σκιές ματιών, αλλά και οι γαλάζιες ή πράσινες (ανάλογα και με το χρώμα των ματιών σας).  Συνδυάζονται εκπληκτικά με ένα κραγιόν σε ροζ ή ουδέτερες αποχρώσεις, ή με φούξια ακόμη και κόκκινο.

Μην παραλείψετε τη μάσκαρα. Οι έντονες βλεφαρίδες θα δώσουν ζωντάνια στο βλέμμα σας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.