Τα 4 μυστικά… του ρουζ!

Τα 4 μυστικά... του ρουζ!

Δημιουργήθηκε για να τονίζει το φυσικό χρώμα υγείας στα μάγουλα, αλλά σήμερα, η χρήση του ρουζ μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε όχι μόνο γεμάτες ζωντάνια, αλλά πραγματικά εντυπωσιακές! Επιλέγοντας ανάμεσα στα τέσσερα σημεία–κλειδιά μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά…  

από την Άντζελα Μολφέτα

Μίλα μου για μήλα!

1. Μίλα μου για μήλα!

Το βασικό σημείο του προσώπου που αναδεικνύει το φυσικό χρώμα υγείας είναι σαφέστατα τα μήλα. Χαρίζοντας το πιο πλατύ χαμόγελο στο είδωλό μας στον καθρέφτη, ζωγραφίζουμε ανάλαφρα τα σημεία που πρέπει να τονίσουμε με το ρουζ. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουμε φρεσκάδα, νεανική λάμψη και τέλειο «κόψιμο» του προσώπου, όλη μέρα, κάθε μέρα!

Δύναμη στα ζυγωματικά

2. Δύναμη στα ζυγωματικά

Φλερτάρουμε με την τέχνη του μακιγιάζ χρησιμοποιώντας το ρουζ ως ένα μέσο που σμιλεύει το πρόσωπο, θυμίζοντας κάτι από γλυπτό; Εάν ναι, τότε απλώνοντας λίγο από το ρουζ, ψηλά, στην περιοχή των ζυγωματικών δίνουμε στο πρόσωπο μας άλλον αέρα, εξυφαίνοντας τη μυστική μαγεία γοητείας από τις εντυπωσιακές πασαρέλες του Παρισιού!

Cheek to cheek

3. Cheek to cheek

Δίνουμε σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό χορό cheek to cheek, με τη βοήθεια του ρουζ, σμιλεύοντας τα σημεία επαφής στα μάγουλα! Μία ολοκαίνουργια ιδέα που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στα διάσημα ντεφιλέ και μας έκλεψε την καρδιά, διότι καθώς φαίνεται «άνεμος την εφίλησε κι αυτή όλο γελά!»

Κοίτα με στα μάτια

4. Κοίτα με στα μάτια

Ανατρέχοντας στις προτάσεις που άφησαν εποχή στον χώρο του μακιγιάζ, δεν ξεχνάμε με τίποτα την εικόνα της Chanel Couture του 2011, όπου λίγο ρουζ κάτω από την εξωτερική γωνία των ματιών τόνιζε το βλέμμα, αλλά και όλο το look του προσώπου με τρόπο μοναδικό.

Περάστε το ρουζ κατά προτίμηση με μικρό πινέλο για να το ελέγχετε ακριβώς κάτω από την εξωτερική γωνία των ματιών και προσέξτε πολύ πόσο χαμηλά θα φέρετε την πινελιά. Και αυτό γιατί όσο πιο κάτω στο πρόσωπο, τόσο η λεπτεπίλεπτη μπαλαρίνα… δεν απέχει από το να μετατραπεί σε κλόουν!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.