Τα χείλη… της άνοιξης!

Τα χείλη… της άνοιξης!
Τα χείλη… της άνοιξης!
Ένα διάφανο ή σε ουδέτερη απόχρωση λιπγκλός για γυαλιστερά χείλη χωρίς χρώμα // Ένα lip balm χαρίζει μία υγιή και όμορφη όψη στα άβαφα χείλη
Το κόκκινο χρώμα δεν λείπει ποτέ από το μακιγιάζ των χειλιών!
Ματ υφές και διάφορες αποχρώσεις του μοβ είναι τάση τη φετινή άνοιξη +1
Προβολή Φωτογραφιών
Τα χείλη… της άνοιξης!

Άβαφα ή γυαλιστερά; Μοβ ή κόκκινα; Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις και τα κορυφαία χρώματα στα κραγιόν για την εποχή; Ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και επιλέξτε τι σας ταιριάζει καλύτερα!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Άβαφα χείλη

Το στοιχείο που ολοκληρώνει το no makeup μακιγιάζ είναι τα άβαφα χείλη. Αφήστε λοιπόν τα χρωματιστά κραγιόν στην άκρη και απλώστε μόνο ένα lip balm για να δώσετε στα χείλη σας μια υγιή και όμορφη όψη με μια αμυδρή γυαλάδα.

Γυαλιστερά άβαφα χείλη

Αν τα εντελώς άβαφα χείλη δεν είναι της προτίμησής σας προσθέστε ένα διάφανο ή σε ουδέτερη απόχρωση λιπγκλός. Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να μεταμορφώσει το μακιγιάζ των χειλιών σας. Πρόκειται για μια τάση του μακιγιάζ που επιστρέφει από τα ’90s.

Σαγηνευτικά κόκκινα χείλη

Το κόκκινο κραγιόν είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή για τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τη λίστα με τις τάσεις στο μακιγιάζ άνοιξη-καλοκαίρι 2019. Φορέστε το λοιπόν όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν και σε γενικές γραμμές τα glossy κραγιόν κατέχουν κορυφαία θέση στα κραγιόν της σεζόν αυτής, η ματ υφή παραμένει στις τοπ επιλογές!

Δείτε Επίσης
Να γιατί το μοβ κραγιόν είναι η τέλεια ρετρό επιλογή!

Ματ μοβ χείλη

Μπορεί τα glossy χείλη να κάνουν δυναμικό come back, αυτό όμως δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Αν πρόκειται για τις μοβ αποχρώσεις, τότε οι ειδικοί προτείνουν τις ματ υφές για τη φετινή άνοιξη.

Αστραφτερά χείλη με γκλίτερ και όχι μόνο

Η νέα σεζόν προστάζει και τα αστραφτερά μεταλλικά και όχι μόνο χρώματα που δημιουργούνται με συγκεκριμένα προϊόντα. Δοκιμάστε για παράδειγμα ένα lip gloss με γκλίτερ ή μεταλλική απόχρωση.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.