Το χρώμα των ματιών μας λαμπυρίζει, θριαμβευτικά!

Το χρώμα των ματιών μας λαμπυρίζει, θριαμβευτικά!

Μέχρι σήμερα, επιλέγουμε τις σκιές ματιών ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας, το χρώμα των ρούχων μας ή τις προσωπικές μας προτιμήσεις… Από τώρα, μπορούμε να κάνουμε το βλέμμα μας να ακτινοβολεί πραγματικά! Πως; Επιλέγοντας αποχρώσεις που τονίζουν και αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών μας, κυριολεκτικά!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Καστανομάτες!

Το γλυκό, καστανό χρώμα ματιών περιλαμβάνει ένα μεγάλο χρωματικό φάσμα… Απειροελάχιστες πινελιές στις αποχρώσεις του πράσινου, του μελί, του γκρι ή και του μαύρου προσδίδουν στο βλέμμα μας μια φυσική λάμψη.

Για να αναδείξουμε το καστανό χρώμα των ματιών μας,  προτιμήστε για παράδειγμα, μοβ τόνους αλλά και μπρονζέ μεταλλικές αποχρώσεις και όχι χρυσαφιές
Για να αναδείξουμε το καστανό χρώμα των ματιών μας, προτιμήστε για παράδειγμα, μοβ τόνους αλλά και μπρονζέ μεταλλικές αποχρώσεις και όχι χρυσαφιές

Για να αναδείξουμε το καστανό χρώμα των ματιών μας, εστιάζουμε στις δευτερεύοντες αποχρώσεις. Εάν έχουν πινελιές σε πράσινο, τότε οι σκιές στο χρώμα της λεβάντας, γενικά οι τόνοι του μοβ και οι δαμασκηνί αποχρώσεις είναι οι ιδανικοί.

Για τις μελί πινελιές, οι τόνοι του κακάο, της ώχρας και οι αποχρώσεις του γκρι ταιριάζουν τέλεια, ενώ οι γκρι και μαύρες πινελιές αναδεικνύονται με τα σκούρα σοκολατένια χρώματα και τις αποχρώσεις της άμμου.

Όχι! στις χρυσές αποχρώσεις, οι οποίες κάνουν το βλέμμα μας να δείχνει άτονο και πολύ χλωμό!

Ναι! στην παλέτα από το απαλό γκρι ως το σκούρο σταχτί, στο ροζ του σάπιου μήλου, στις αποχρώσεις του μπορντό, στα βαθιά μοβ και στους κιτρινοκαφέ τόνους.

Τα μαύρα μάτια σου!

Τα σκουρόχρωμα βλέμματα έχουν την τύχη να επιλέξουν από μια ατέλειωτη λίστα χρωμάτων! Αυτό συμβαίνει, διότι το μαύρο χρώμα αποτελεί ουσιαστικά μια ουδέτερη βάση που δεν ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα χρώματα, με τον τρόπο που συμβαίνει στις υπόλοιπες αποχρώσεις ματιών.

Σκούρα καστανά ή μαύρα μάτια; Οι αποχρώσεις του μοβ είναι ιδανικές, όπως και οι θερμοί τόνοι του μπρούντζου
Σκούρα καστανά ή μαύρα μάτια; Οι αποχρώσεις του μοβ είναι ιδανικές, όπως και οι θερμοί τόνοι του μπρούντζου

Για ένα ήσυχο look οι θερμοί τόνοι του μπρούντζου και του ροδάκινου είναι οι πιο κατάλληλοι, αλλά για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα οι αποχρώσεις του μοβ μοιάζουν ιδανικοί.

Όχι! αποκλειστικά και μόνο στο κατάλευκο χρώμα που θυμίζει συμπαγές γύψο, διότι «αγριεύει» τα βλέμματα.

Ναι! στις ροδακινί, μπρονζέ, μοβ, μπλε και πράσινες αποχρώσεις που κάνουν το μαύρο χρώμα να αποκαλύπτεται γοητευτικά!

Γαλανομάτες!

Σαν ένα δροσερό θαλασσινό αεράκι, το μπλε χρώμα ματιών τονίζεται εξαίσια με τις θερμότερες αποχρώσεις! Οι τόνοι του γκρι-καφέ, οι ασημένιες αποχρώσεις και φυσικά, η παλέτα του μπλε τονίζουν καταπληκτικά τα μπλε μάτια μας.

Έχετε γαλανά μάτια; Οι αποχρώσεις του χρυσού, του μπρούτζου, του χαλκού, της σαμπάνιας, αλλά και του ροζ που αποκαλύπτουν το «υγρό» βλέμμα στο ζενίθ!
Έχετε γαλανά μάτια; Οι αποχρώσεις του χρυσού, του μπρούτζου, του χαλκού, της σαμπάνιας, αλλά και του ροζ που αποκαλύπτουν το «υγρό» βλέμμα στο ζενίθ!

Εάν το μπλε χρώμα των ματιών μας είναι αρκετά βαθύ, τότε ακόμα και οι μελιτζανί ή μοβ αποχρώσεις μπορούν να αναδείξουν τέλεια το βλέμμα μας!

Δείτε Επίσης
Smoky eyes: Όταν τα βλέμματα παίρνουν φωτιά...

Όχι! στα έντονα χρώματα στα βλέφαρα, καθώς τραβούν την προσοχή από το υπέροχο μπλε χρώμα των ματιών μας!

Ναι! στις βασιλικές αποχρώσεις του χρυσού, του μπρούτζου, του χαλκού, του κίτρινου και της σαμπάνιας, αλλά και στους τόνους του ροδάκινου και του ροζ που αποκαλύπτουν το «υγρό» βλέμμα στο ζενίθ!

Σμαραγδένια βέλη!

Τα πράσινα μάτια μας αποκαλύπτονται σε άπειρες παραλλαγές… Πρασινοκίτρινα, γαλαζοπράσινα, πράσινο του ωκεανού ή των φύλλων χρειάζονται ένα ακόμα πιο τολμηρό χρώμα ώστε να αναδείξουν τη γοητεία τους!

Για τις πρασινομάτες χαρίστε φως στο βλέμμα σας με τόνους του πράσινου και του χρυσού αλλά και του μοβ ή της σκουριάς
Για τις πρασινομάτες χαρίστε φως στο βλέμμα σας με τόνους του πράσινου και του χρυσού αλλά και του μοβ ή της σκουριάς

Μια σκιά σε σκούρο δαμασκηνί στο κινητό του βλεφάρου που αναμειγνύεται στη συνέχεια με μια μοβ κάνει τα πράσινα μάτια μας να ακτινοβολούν. Αλλά και μια καφέ σκιά με κοκκινωπούς τόνους χαρίζει φως, ακόμα και στο πιο βαθυπράσινο βλέμμα.

Όχι! στις αποχρώσεις του κίτρινου που προσδίδουν ένα πέπλο ομίχλης!

Ναι! στο χρώμα της σέπιας, του δαμάσκηνου, του μοβ, του ροζ και στις αποχρώσεις της σκουριάς.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.