Το βλέμμα της γάτας: Οι νέες τάσεις

Το βλέμμα της γάτας: Οι νέες τάσεις

Από την Κλεοπάτρα και τη Mέριλιν Μονρόε, έως την Amy Winehouse και την Lauren Conrad, το «γατίσιο» βλέμμα εμπνέει κάθε γυναίκα που αγαπάει το μακιγιάζ. Δημιουργήστε το διαχρονικό look ξανά και ξανά, με έμπνευση από το παρελθόν, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον…

Από την Άντζελα Μολφέτα 

Το κλασικό βλέμμα της γάτας έχει υιοθετηθεί από τις πιο διάσημες σταρ, ως και τη γυναίκα της διπλανής πόρτας, χθες, σήμερα και οπωσδήποτε αύριο. Ακολουθώντας τη διαχρονική τάση με μοντέρνες γραμμές, προκύπτουν 3 διαφορετικά looks που προσδίδουν στην κλασική έκδοση νέα ύψη! Επιλέγοντας αυτό που μας ταιριάζει, συμμετέχουμε στο νέο παιχνίδι τής αποπλάνησης και έχουμε, δικαιωματικά, όλους τους άνδρες στα πόδια μας!

Όταν το κλασικό συναντά το μοντέρνο

Εάν δεν αγαπάμε τις τολμηρές γραμμές, τότε αυτό το look μας ταιριάζει γάντι!

Δείτε Επίσης
Εντυπωσιάστε με χρωματιστά άι-λάινερ!

 • Απλώνουμε στο κινητό των βλεφάρων μια ανοιχτόχρωμη ματ σκιά, στο χρώμα της πέρλας ή κάποια έκδοση του λευκού με υποψίες γαλάζιου, ροζ ή ακόμα και πράσινου.
 • Δημιουργούμε σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες το περίγραμμα με μαύρο eyeliner, εκτείνοντας ελάχιστα προς τα έξω.
 • Τώρα, με ένα σταθερό μολύβι στον τόνο του χαλκού, ζωγραφίζουμε κυκλικά πάνω από το κινητό των βλεφάρων, δημιουργώντας μεγαλύτερη γωνία στην εξωτερική πλευρά, η οποία και ενώνεται τελικά, με το eyeliner.
 • Μερικές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις βλεφαρίδες και μια ιδέα από την ανοιχτόχρωμη ματ σκιά στο περίγραμμα των κάτω βλεφάρων ολοκληρώνουν το look.
Chic και κλασικό αλλά ταυτόχρονα τελείως μοντέρνο και διαφορετικό. Το χάλκινο περίγραμμα κάνει τη διαφορά! // Έντονο άι λάινερ με έμπνευση από την Κλεοπάτρα, αλλά τόσο... αλλιώς!
Chic και κλασικό αλλά ταυτόχρονα τελείως μοντέρνο και διαφορετικό. Το χάλκινο περίγραμμα κάνει τη διαφορά! // Έντονο άι λάινερ με έμπνευση από την Κλεοπάτρα, αλλά τόσο… αλλιώς!

Χρώμα, κι άλλο χρώμα!

Απόλυτα πρωτοποριακό και με φουτουριστική διάθεση, αυτό το look μεταμορφώνεται ανάλογα και με τις χρωματικές μας προτιμήσεις.

 • Δημιουργούμε ένα smoky eyes look, επιλέγοντας μια συμφωνία γήινων χρωμάτων από το γκρι ανθρακί, το μελιτζανί ή και τις σκούρες αποχρώσεις της άμμου.
 • Με μαύρο eyeliner υπογραμμίζουμε σύρριζα τις βλεφαρίδες του πάνω βλεφάρου, από την εσωτερική γωνία μέχρι λίγα χιλιοστά πριν την εξωτερική.
 • Ώρα για χρώμα! Τόσο στην εσωτερική, όσο και στην εξωτερική γωνία επενδύουμε με πορτοκαλί eyeliner. Στην εσωτερική γωνία, ζωγραφίζουμε μικρές τελίτσες που ενώνουμε σε τρίγωνο που τελειώνει προς τη βάση της μύτης. Στην εξωτερική, δημιουργούμε μια πιο παχιά γραμμή, με ανοδική φορά που «αγκαλιάζει» το smoky eyes, και κάνει τη διαφορά!
 • Αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα, τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες κάνουν το αποτέλεσμα, απλά εκθαμβωτικό!

Μεταμοντέρνα διάθεση

Φέρνει στον νου την Κλεοπάτρα, αλλά και την ανέμελη διάθεση των 60’s. Αυτό το look μεταφέρει αδιαμφισβήτητα το χθες στο σήμερα, με απόλυτη επιτυχία.

 • Περνάμε σε όλο το κινητό τού πάνω βλεφάρου μια απαλή, ανοιχτόχρωμη σκιά με την υφή της πέρλας, τονίζοντας το κάτω μέρος των φρυδιών με έναν ακόμα ανοιχτότερο τόνο.
 • Ξεκινάμε να ζωγραφίζουμε το περίγραμμα του πάνω βλεφάρου με μαύρο eyeliner από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία με ανοδική φορά προς τα έξω, για περίπου 2 εκ.
 • Κάνουμε το ίδιο και για το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου, φροντίζοντας να δημιουργήσουμε μια κυκλική γραμμή που ενώνεται τελικά στην πάνω εξωτερική γωνία, αφήνοντας κενό μεταξύ των δύο γραμμών. Ακριβώς αυτό το σημείο προκαλεί και το ενδιαφέρον!
 • Για ακόμα περισσότερη ένταση, περνάμε μόνο τις πάνω βλεφαρίδες με μερικές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.