Μανικιούρ… ουράνιο τόξο!

Μανικιούρ… ουράνιο τόξο!

Νύχια στα χρώματα του ουράνιου τόξου; Αυτή είναι ίσως η πιο χαρούμενη τάση της άνοιξης. Και είναι σίγουρο ότι την έχουμε ανάγκη!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Τι λέτε να βάψουμε τα νύχια μας στα χρώματα του ουράνιου τόξου; Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε χρειαζόμαστε μικρές δόσεις αισιοδοξίας και χρώματος, ώστε να διατηρούμε την καλή μας διάθεση και να μην πέφτουμε ψυχολογικά.

Μία από τις μεγάλες τάσεις για το μανικιούρ για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 είναι τα πολύχρωμα νύχια. Και είναι και κάτι που σε γενικές γραμμές μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας! Πάρτε λοιπόν, διάφορα χρώματα από τα βερνίκια σας ή αγοράστε κάποιες από τις νέες αποχρώσεις και βάλτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας… σε εφαρμογή!

Το Rainbow Manicure είναι μακράν η πιο διασκεδαστική τάση στα νύχια που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Λεπτές χρωματιστές γραμμές, ombré εφέ που εντυπωσιάζει ή πάλι εξαιρετικά αφαιρετικού στιλ ρίγες μας εμπνέουν και μας πείθουν να πούμε ναι στα χρώματα στο μανικιούρ μας.

Δείτε Επίσης
Το μανικιούρ με συννεφάκια είναι η νέα τάση του χειμώνα!

Η τάση μπορεί να είναι «παιδιάστικη» ή πολύ «κοριτσίστικη» αλλά οι παραλλαγές (ανάλογα και με το πόση δεξιοτεχνία έχουμε!), μπορεί να είναι πολύ κομψές, μίνιμαλ ή ακόμη και με παστέλ αποχρώσεις και γίνονται  ιδανικές για κάθε ηλικία και προσωπικού στιλ.

Τι λέτε λοιπόν, να πειραματιστούμε στο σπίτι; Ανακαλύψτε και διαλέξτε το στιλ που σας ταιριάζει και θα περάσετε μερικές ευχάριστες στιγμές!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.