Αυτά τα 4 κόλπα ομορφιάς θα σας φανούν τέλεια!

Αυτά τα 4 κόλπα ομορφιάς θα σας φανούν τέλεια!

Ανακαλύψαμε τέσσερα κόλπα που θα σας φανούν χρήσιμα. Εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα μπορείτε να τα εφαρμόσετε όποτε τα έχετε ανάγκη και έχουν σίγουρο αποτέλεσμα!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το κόλπο του κουταλιού

Ξυπνάτε συχνά το πρωί, κοιτάζετε στον καθρέφτη και μοιάζει να μην έχετε κοιμηθεί καθόλου καλά! Αυτό το πρήξιμο κάτω από τα μάτια ίσως είναι και ελαφρώς χειρότερα από το προηγούμενο βράδυ. ‘Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείτε από το πρήξιμο των ματιών σας είναι να παγώσετε δύο μεταλλικά κουτάλια όλη τη νύχτα και να τα πιέσετε απαλά κάτω από τα μάτια σας.

Το κόλπο για γεμάτα χείλη

Ο επί μακρόν μακιγιέρ της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, είναι διάσημος για το θρυλικό «lip flip» κόλπο του. Το κόλπο περιλαμβάνει τη χρήση ενός μολυβιού χειλιών. Τι κάνετε;  Ακολουθήστε τη φυσική γραμμή του άνω χείλους σας, αλλά υπερτονίζοντας το τόξο των χειλιών σας, καθώς και το κέντρο του κάτω χείλους σας. Έτσι, θα επιτύχετε ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα.

Δείτε Επίσης
Έξυπνες τεχνικές για νεανικό και πιο σμιλεμένο πρόσωπο

Η λακ για τα φρύδια

Μην το φοβηθείτε! Και σίγουρα, δεν είπαμε να ψεκάσετε τη λακ στα φρύδια σας! Ένας εύκολος τρόπος για να σταθεροποιήσετε τα φρύδια σας είναι να ψεκάσετε λίγη λακ σε ένα βουρτσάκι και να βουρτσίσετε τις τρίχες σας προς τα πάνω, δίνοντάς σας «φτερωτά» φρύδια σε δευτερόλεπτα.

Το κόλπο όγκου στα μαλλιά

Το ξηρό σαμπουάν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται μόνο όταν βιάζεστε. Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί του κλάδου χρησιμοποιούν συχνά το προϊόν σε καθαρά μαλλιά για να δημιουργήσουν όγκο στις ρίζες λόγω της πούδρας του. Αυτό σημαίνει ότι διαχωρίζει τις τρίχες και είναι τέλειο για την επίτευξη πιο πυκνής όψης στα μαλλιά μας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.