Νύχια σαν ζεστό κόκκινο κρασί είναι η χριστουγεννιάτικη τάση

Νύχια σαν ζεστό κόκκινο κρασί είναι η χριστουγεννιάτικη τάση

Τα νύχια “mulled wine” ή απλά η θερμή απόχρωση που έχει το ζεστό κόκκινο κρασί είναι η πολυτελής χριστουγεννιάτικη τάση την οποία πραγματικά θα λατρέψουμε φέτος και θα την… υιοθετήσουμε!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Ακούστε με! Οι εορταστικές τάσεις της ομορφιάς δεν χρειάζεται να είναι αναγκαστικά ούτε πομπώδεις ούτε «τρελές»! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρόποι να είστε στο γιορτινό πνεύμα, χωρίς να κάνετε… επιδρομή σε οτιδήποτε  φανταχτερό.

Από τα μαλλιά για πάρτι (τα οποία είναι διασκεδαστικά, θηλυκά και χαρούμενα), μέχρι τα περίτεχνα χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών και το αστραφτερό μακιγιάζ, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να φέρετε τα ευχάριστα νέα στο στιλ σας.

Το αγαπημένο μου, ρωτάτε; Λοιπόν, αυτή η υπέροχη, πολυτελής, κομψή και άκρως θηλυκή απόχρωση του μπορντό-κόκκινου για τα νύχια είναι ό,τι ωραιότερο!

Τα ζαχαρωτά, πλούσια και αναμφισβήτητα υπέροχα νύχια στην απόχρωση του κόκκινου ζεστού κρασιού (κι αν θέλετε τη συνταγή πατήστε εδώ) είναι αυτά που κοσμούν τα δάχτυλά μας αυτή τη στιγμή. Διαχρονικό και εκλεπτυσμένο, είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους και τα σχήματα νυχιών.

Νύχια σαν ζεστό κόκκινο κρασί είναι η χριστουγεννιάτικη τάση

Είτε επιλέξετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις ενός πολυτελούς κόκκινου κρασιού της ποικιλίας pinot noir είτε, τις πιο ανοιχτές κόκκινες αποχρώσεις ενός έτοιμου μπουκαλιού ζεστού κρασιού, δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λάθος τρόπος να το φορέσετε. Αυτές οι ζεστές αποχρώσεις πάντως είναι οι ό,τι αγαπάμε για τα Χριστούγεννα του 2021!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.