Πώς βάζουμε κρέμα στην πλάτη, χωρίς τη βοήθεια κανενός!

Πώς βάζουμε κρέμα στην πλάτη, χωρίς τη βοήθεια κανενός!

Ενυδατώνουμε το σώμα μας από την κορφή ως τα νύχια, αλλά τι γίνεται με την πλάτη μας; Μπορούμε να ζητήσουμε από κάποιον τη βοήθειά του, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε κάτι τέτοιο για μια ζωή…Για να λύσουμε το πρόβλημα, προτείνουμε μια εύκολη λύση. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Τι χρειαζόμαστε: Τους πήχεις των χεριών μας και μια ενυδατική λοσιόν σώματος.

Τι κάνουμε: Μετά το ντους ρίχνουμε  ενυδατική λοσιόν στην περιοχή τής ωμοπλάτης. Φέρνουμε τον δεξιό πήχη πίσω, και απλώνουμε τη λοσιόν ομοιόμορφα δημιουργώντας με την παλάμη μας την κίνηση των υαλοκαθαριστήρων, ιδιαίτερα από τη μέση και προς τα επάνω. Κάνουμε το ίδιο και με τον αριστερό πήχη και τέλος, ενυδατώνουμε τις κορυφές των ώμων και της άνω πλάτης, όπως συνήθως.

Δείτε Επίσης
Τις νύχτες των γιορτών, αποκαλύπτουμε τα πιο σέξι σημεία μας!

Γιατί πετυχαίνει: Τα χέρια μας μπορούν να φθάσουν πολύ μακριά, αλλά και οι πήχεις είναι αρκετά μακριοί, ώστε να μπορούν να καλύψουν ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια με μερικές κινήσεις.

Συμβουλή: Φυσικά, δεν ξεχνάμε να τονώσουμε με την ενυδατική μας λοσιόν την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Σε αυτά τα σημεία, ας μην ξεχνάμε, πως το δέρμα μας είναι πιο επιρρεπές στη γήρανση επειδή είναι και εξαιρετικά λεπτό, αλλά και σχεδόν πάντα εκτεθειμένο στον ήλιο. Για τέλεια εφαρμογή και ατέρμονη ευχαρίστηση, εφαρμόζουμε με απαλές, ανοδικές κινήσεις, χαϊδεύοντας απαλά την επιδερμίδα μας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.