Σκανδιναβική ομορφιά: Η φυσική τάση που σαρώνει!

Σκανδιναβική ομορφιά: Η φυσική τάση που σαρώνει!

Οι σκανδιναβικές πρακτικές έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να αποκτούν περισσότερη γοητεία και να αυξάνουν τη δημοτικότητά τους σε όλο τον κόσμο. Ένα νέο κίνημα φυσικής ομορφιάς προκαλεί πάταγο και κατακλύζει τη βιομηχανία των καλλυντικών. Πειραματιστείτε με τη νέα τάση, αφού μάθετε όλα όσα χρειάζεστε!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η Σκανδιναβική ομορφιά είναι η τελευταία τάση στην περιποίηση και στο μακιγιάζ που είναι τέλεια για όλα τα κορίτσια που βαριούνται τα πολλά πολλά. Με τα βίντεο του TikTok με ετικέτα “Σκανδιναβική ομορφιά” να συγκεντρώνουν 1,5 δισεκατομμύρια προβολές (!), αυτή η τάση δεν δείχνει σημάδια… επιβράδυνσης. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για όσες προσπαθούν να επιτύχουν μια φυσική λάμψη, ενώ παράλληλα τηρούν τις οικολογικές αξίες τους.

Ποια είναι η τάση της Σκανδιναβικής ομορφιάς;

Η Σκανδιναβική ομορφιά έχει να κάνει με τον μινιμαλισμό, την ενυδάτωση, τη βιώσιμη συσκευασία και την αγάπη για τη φύση. Τα προϊόντα προάγουν την αγάπη για το περιβάλλον και έναν οικολογικό τρόπο ζωής μέσω των επιχειρηματικών τους πρακτικών. Επίσης, δεν χρησιμοποιούν έγχρωμες βαφές και συνήθως διατίθενται σε ασπρόμαυρη συσκευασία, η οποία είναι πολύ καλύτερη για το περιβάλλον.

Μαζί με τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, αυτή η τάση ομορφιάς δίνει σημασία στα φυσικά και αγνά συστατικά που προέρχονται κατευθείαν από τη φύση.

Η Σκανδιναβική ομορφιά έχει να κάνει με τον μινιμαλισμό, την ενυδάτωση, τη βιώσιμη συσκευασία και την αγάπη για τη φύση.

Οι χώρες που απαρτίζουν τη Σκανδιναβία είναι γεμάτες με φυσικά θαύματα, όπως παγετώνες, φιόρδ, δάση – και πολλά από τα φυσικά τους θαύματα μπορούν να βρεθούν στα προϊόντα ομορφιάς τους.

Η Σκανδιναβία φιλοξενεί ψυχρούς χειμώνες, γι’ αυτό και η ενυδάτωση είναι τόσο αναπόσπαστο μέρος αυτής της τάσης. Τα προϊόντα επικεντρώνονται στο να παρέχουν στο δέρμα έντονη υγρασία, να προστατεύουν τους φραγμούς του δέρματος και να σας αφήνουν μια λάμψη δροσιάς.

Μαζί με τη θρέψη του δέρματος, αυτή η τάση αγκαλιάζει μια φυσική εμφάνιση με φρέσκο πρόσωπο. Άλλωστε οι Σκανδιναβές είναι γνωστό ότι αγαπούν τη φυσική ομορφιά που αποτελεί το ιδανικό τους, δεν θέλουν να καλύπτονται με πολύ μακιγιάζ, αλλά τείνουν να προτιμούν μια εμφάνιση που είναι αβίαστα κομψή και φρέσκια.

Πώς να εφαρμόσετε τη σκανδιναβική τάση ομορφιάς;

Για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας δεν έχετε παρά να καθαρίζετε καλά το πρόσωπό σας, να χρησιμοποιείτε ένα καλό ενυδατικό προϊόν καθώς και ένα ορό για λαμπερή επιδερμίδα.

Δείτε Επίσης
Το νέο καρέ της Τζένιφερ Άνιστον είναι μια σύγχρονη έκδοση της «Ρέιτσελ»!

Για μία περιποίησης δέρματος σύμφωνα με τα σκανδιναβικά δεδομένα, ακολουθήστε την επωδό: Less is more! Επιλέξτε προϊόντα που είναι εύκολα στη χρήση και έχουν πολλαπλά οφέλη.

Δεν ξεχνούν ποτέ το αντηλιακό! Θα το παραδεχτούμε, όταν σκεφτόμαστε “σκανδιναβικός καιρός”, το μυαλό μας πάει αυτόματα στα σύννεφα, το χιόνι και το κρύο. Αλλά στην πραγματικότητα, οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν άφθονο ήλιο και (ανεξάρτητα από σύννεφα ή όχι) μια τακτική αντηλιακή ρουτίνα είναι ζωτικής σημασίας για μια επιδερμίδα χωρίς φθορές.

Αρκεί να πούμε ότι σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τη σύσταση του διάσημου μοντέλου από τη Σουηδία Elsa Hosk και να απλώνετε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα με SPF σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό σας όταν είστε σε εξωτερικούς χώρους. (Είτε είστε περιτριγυρισμένες από φιόρδ είτε όχι!).

Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, για να δώσετε στον εαυτό σας μια όμορφη εμφάνιση, δοκιμάστε ένα κρεμώδες ρουζ με ροδαλί απόχρωση που θα σας χαρίσει μια δροσερή, γεμάτη υγεία εμφάνιση.

Δοκιμάστε επίσης, ανάλαφρες αποχρώσεις λουλουδιών στα μάτια, π.χ. παστέλ ροζ, φιστικί, ανάλαφρο μοβ και γλυκό γαλάζιο και επιδιώξτε μία διακριτική  φυσική φωτεινότητα στα χείλη!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.