Η εμπειρία των αισθήσεων!

Η εμπειρία των αισθήσεων!
Η εμπειρία των αισθήσεων!
Τα λάδια μαλλιών Mythic Oil αποκτούν ακόμη πιο φυσικό χαρακτήρα, με 5 φυσικά συστατικά, που διακρίνονται για την υψηλή συγκέντρωσή τους σε φυσικά έλαια: έλαιο Argan, έλαιο από Σουσάμι, έλαια από Βερίκοκο, Cranberry και Αμύγδαλο αφήνουν τα μαλλιά βελούδινα και λαμπερά
Οι συσκευασίες των λαδιών αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη κομψότητα και μοναδικό στιλ, εμπνευσμένο από αρχαίες ασιατικές τελετουργίες, πολυτελή βιβλία ιστορίας και αριστοκρατικά σύμβολα
Προβολή Φωτογραφιών
Η εμπειρία των αισθήσεων!

Όλες οι γυναίκες αγαπούν τα μαλλιά τους και αναζητούν διαρκώς ιδέες και λύσεις για την ποιοτική φροντίδα τους. Από τότε, μάλιστα, που τα πολύτιμα έλαια έκαναν την εμφάνισή τους, έχει ξεκινήσει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην περιποίηση των μαλλιών, που προκύπτει από τα  μοναδικά οφέλη που αυτά προσφέρουν στην υγεία των μαλλιών. 

To Mythic Oil, το πιο περιζήτητο επαγγελματικό λάδι μαλλιών που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο, έρχεται ανανεωμένο, για να απαντήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά στην ανάγκη των γυναικών για όμορφα μαλλιά, γεμάτα θρέψη, λάμψη και πειθαρχία, με τα πιο αγνά και φυσικά συστατικά. Έτσι, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δυναμική ανανέωση της σειράς περιποίησής του, το Mythic Oil παρουσιάζει τη σειρά λαδιών του με νέα, ακόμη πιο φυσική σύνθεση, ακόμη πιο κομψή συσκευασία και με την προστασία που χρειάζεται ώστε να αποκτήσει μια γυναίκα τα υπέροχα, γεμάτα λάμψη μαλλιά που ονειρεύεται.

Τι είναι: Τα λάδια μαλλιών Mythic Oil αποκτούν ακόμη πιο φυσικό χαρακτήρα, τοποθετώντας στην «καρδιά» τους 5 φυσικά συστατικά, που διακρίνονται για την υψηλή συγκέντρωσή τους σε φυσικά έλαια, η οποία φτάνει μέχρι και το 26%! «Βασιλιάς» αυτών, το έλαιο Argan, που μαζί με το έλαιο από Σουσάμι, αποτελούν τα 2 συστατικά των λαδιών Mythic Oil που διακινούνται σύμφωνα με τις αρχές δίκαιου εμπορίου (fairtrade). Την οικογένεια των θρεπτικών ελαίων συμπληρώνον τα έλαια από Βερίκοκο, Cranberry και Αμύγδαλο, που αφήνουν τα μαλλιά βελούδινα και λαμπερά.

Τι κάνουν: Στην ουσία είναι ένα μοναδικό πέπλο προστασίας. Τα λάδια μαλλιών Mythic Oil προστατεύουν τα μαλλιά από τη θερμότητα, προσφέροντας παράλληλα 48ωρη προστασία από την υγρασία και το φριζάρισμα.
Το λάδι για βαμμένα μαλλιά, Huile Radiance, προσφέρει ένα ακόμη πέπλο προστασίας, αφού διαθέτει φίλτρο UV που θωρακίζει τα μαλλιά από τον ήλιο και διατηρεί λαμπερό και αναλλοίωτο το χρώμα τους όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι

Δείτε Επίσης
Έλαιο argan: Από το εξωτικό Μαρόκο στις υπηρεσίες της ομορφιάς μας!

Μαγευτικά αρώματα: Μας ταξιδεύουν σε αισθησιακές εμπειρίες… Γιασεμί, γαρδένια, νερολί, σανδαλόξυλο και ιλάνγκ-ιλάνγκ, είναι λίγες μόνο από τις νότες που περιέχονται στα ανανεωμένα λάδια Mythic Oil και ξυπνούν τις αισθήσεις.

Πώς χρησιμοποιούνται:  Ζεσταίνετε 1-2 πιέσεις από το προϊόν στα χέρια και εφαρμόστε στα μήκη των μαλλιών για χρήση στο σπίτι. Αλλά μπορείτε να προσφέρετε και μία μοναδική εμπειρία στον εαυτό σας, με τις ανανεωμένες υπηρεσίες spa στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel. Με έμπνευση από τις αρχαίες ινδικές και αιγυπτιακές τελετουργίες ομορφιάς, οι υπηρεσίες Mythic Oil, προσαρμόζονται στις προσωπικές ανάγκες κάθε γυναίκας ανάλογα με το χρόνο που έχει στη διάθεσή της και τον τύπο μαλλιών της, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων και μαλλιά απαράμιλλης ομορφιάς και λάμψης.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.