Ισχυρή, αντιοξειδωτική δράση για υγιή και πιο νεανική επιδερμίδα!

Ισχυρή, αντιοξειδωτική δράση για υγιή και πιο νεανική επιδερμίδα!

Οι εξωτερικοί παράγοντες, ο τρόπος ζωής και οι ορμονικές μεταβολές επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Η Vichy, πρωτοπόρος στην Επιστήμη του Εκθεσιώματος, εδώ και 40 χρόνια ανακάλυψε πώς να ενισχύσει την αντιοξειδωτική άμυνα του δέρματος, χαρίζοντας πιο φωτεινή, υγιή και πιο νεανική επιδερμίδα, σχεδόν από την πρώτη εφαρμογή!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Η υγεία της επιδερμίδας αποτελούσε ανέκαθεν κύριο στόχο της Vichy. Η έρευνα των εργαστηρίων της, μελετώντας διεξοδικά το σύνολο των παραγόντων που επηρεάζουν το δέρμα με την πάροδο του χρόνου – το οποίο ονομάζεται «εκθεσίωμα», πρωτοστατεί στις έρευνες σχετικά με τη σωρευτική επίδραση των διαφορετικών παραγόντων στην υγεία της επιδερμίδας.

Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (ακτίνες UV, ρύπανση, κλιματικές αλλαγές), ο τρόπος ζωής (διατροφή, κάπνισμα, έλλειψη ύπνου, στρες) και οι ορμονικές διακυμάνσεις (εμμηνοροϊκός κύκλος, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση), οδηγούν σε υποβάθμιση των βιολογικών λειτουργιών του δέρματος επιταχύνοντας έτσι την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης.

Καθώς η υγιής όψη της επιδερμίδας βάλλεται σημαντικά από πολλούς εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες του εκθεσιώματος και επιδεινώνεται από την αθροιστική τους επίδραση, επηρεάζεται και από την απεριόριστη βιολογική ποικιλομορφία του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι κάθε άτομο έχει το δικό του προφίλ εκθεσιώματος!

Η λύση; Η ενδυνάμωση της επιδερμίδας ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες του εκθεσιώματος, συνδυάζοντας τις επιστημονικές εξελίξεις με προηγμένες συνθέσεις που προστατεύουν το δέρμα και το βοηθούν να ανακτήσει την υγεία του.

Η καινοτομία της Vichy

Οι καθημερινές επιθέσεις του εκθεσιώματος, μέσω της έκθεσης στην ακτινοβολία UV και στη ρύπανση, εντείνουν το οξειδωτικό στρες που προκαλεί πρόωρη γήρανση και θαμπή όψη στην επιδερμίδα.

Για να πετύχουμε πρόληψη και διόρθωση των επιπτώσεων, τα αντιοξειδωτικά στοιχεία τα οποία είναι ικανά να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες, αποτελούν και την καλύτερη απάντηση ώστε η επιδερμίδα μας να γίνει πιο φωτεινή και νεανική.

Με 15% καθαρή βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ, επιτυγχάνεται όχι μόνο διορθωτική αλλά και προληπτική δράση ενάντια στις δερματικές βλάβες.

Τι είναι;

Σε μορφή ορού, το Liftactiv Supreme Vitamin C Serum, στοχεύει σε μια φωτεινή επιδερμίδα. Περιέχει την υψηλότερη ποσότητα σε βιταμίνη C από όλα τα προϊόντα της Vichy, με σκοπό να ενισχύσει την αντιοξειδωτική άμυνα και να χαρίσει στην επιδερμίδα πιο υγιή και πιο φωτεινή όψη.

Τι κάνει;

Δείτε Επίσης
Απαλός και αποτελεσματικός καθαρισμός, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας!

Διορθώνει και προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες, τη θαμπάδα, και τη γήρανση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο φωτεινή σε 10 ημέρες, μόλις! Με υποαλλεργική σύνθεση και χωρίς άρωμα, προσδίδει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα, ενώ οι λεπτές γραμμές διορθώνονται.

Τι περιέχει;

Το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό σύμπλοκο λάμψης, με πρωτοποριακή συνεργιστική δράση, περιέχει:

  • 15% Καθαρή Βιταμίνη C: Η υψηλότερη περιεκτικότητα σε ασκορβικό οξύ από όλα τα προϊόντα της Vichy, προσδίδει μέγιστη ενίσχυση στη φωτεινότητας της επιδερμίδας.
  • Βιταμίνη E & Πολυφαινόλες Πεύκου: Συστατικά που αντιστρέφουν τις οξειδωτικές βλάβες που οφείλονται στις ελεύθερες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνουν τη θαμπάδα και δίνουν ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, ενώ έχουν και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ: Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, και παράλληλα κλειδώνει την υγρασία για λάμψη υγείας που διαρκεί.

Πώς χρησιμοποιείται;

Απλά, πιέζοντας μαλακά στο κέντρο του απλικατέρ. Περνάμε μικρή ποσότητα σε καθαρά χέρια ή απευθείας σε όλο το πρόσωπο.

Τα προϊόντα της σειράς

Η υγεία είναι πολύτιμη. Ξεκινήστε από την επιδερμίδα σας! Ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, επιλέξτε ανάμεσα σε:

  • Vitamin C Serum, Φωτεινότητα, με 15% καθαρή βιταμίνη C, πολυφαινόλες, βιταμίνη Ε και καθαρό υαλουρονικό οξύ.
  • H.A. Epidermic Filles, Κατά των ρυτίδων, με 1,5% καθαρό υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη CG και πεπτίδια.
  • B3 Dark Spots Serum, Κατά των κηλίδων, με 13% νιασιναμίδη, γλυκολικό οξύ και απολεπιστικούς παράγοντες.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.