12 πράγματα που μπορείτε να μάθετε για εκείνον, συναντώντας τους φίλους του

12 πράγματα που μπορείτε να μάθετε για εκείνον, συναντώντας τους φίλους του

Η γνωστή ρήση «Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι»… κηρύττει την αλήθεια. Στατιστικά, είμαστε ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων με τους οποίους περνάμε μαζί τον περισσότερο χρόνο. Είστε αυτός με τον οποίο κάνετε παρέα και δεν είναι κακό να κρίνετε κάποιον από το περιβάλλον του. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να μάθετε πολλά για τον άντρα με τον οποίο βγαίνετε, συναντώντας τους φίλους του.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Η παρέα ενός άνδρα μπορεί να σας οδηγήσει να καταλάβετε καλύτερα την πραγματική του προσωπικότητα. Ακολουθούν 12 πράγματα που μπορείτε να μάθετε απλώς συναντώντας τους φίλους του.

1. Η πιθανότητα να απατήσει

Ξέρετε αν οι φίλοι του έχουν… περιπέτειες; Μελέτες δείχνουν ότι ένας από τους μεγαλύτερους προγνωστικούς παράγοντες της απάτης είναι αν οι φίλοι του έχουν σχέσεις απατώντας τις συζύγους ή τις φίλες τους.

2. Η στάση του απέναντι στις γυναίκες γενικότερα

Όμοιος… στον όμοιο! Ειδικά όταν πρόκειται για τη συμπεριφορά και τις απόψεις τους για τις γυναίκες. Οι μισογυνικοί άνδρες τείνουν να κάνουν παρέα με άλλους μισογυνικούς άντρες.

Αν ακούσετε τους φίλους του να μιλούν για το πώς οι γυναίκες «δεν λειτουργούν με βάση τη λογική» ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, μπορείτε να υποθέσετε ότι δεν είναι πολύ καλύτερος και ότι ήρθε η ώρα… να το ξανασκεφθείτε.

3. Αν δεν έχει ούτε μία γυναίκα φίλη

Οι περισσότεροι άντρες που αξίζει να βγείτε θα έχουν τουλάχιστον μία φίλη γύρω τους, και υπάρχει λόγος για αυτό. Οι γυναίκες είναι ανοιχτές στο να είναι απλώς φίλες με τους άντρες, αλλά όχι όταν οι άντρες δεν είναι εντάξει. Αν οι άντρες δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε μια φίλη κοντά τους, είναι σημάδι ότι κάνουν κάτι σοβαρά λάθος.

4. Πόσο συμβατός είναι πραγματικά ο τρόπος ζωής του με τον δικό σας

Μπορεί να σας αρέσει, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, δεν αρκεί να σας αρέσει. Σε παρόμοια σημείωση, εάν όλοι οι φίλοι του προέρχονται από πολύ διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας και έχουν έναν τρόπο ζωής που είναι βασικά το αντίθετό σας, οι πιθανότητες είναι υψηλές να ζει τον ίδιο τρόπο ζωής. Εάν δεν μπορείτε να ταιριάξετε με αυτό, πιθανότατα δεν είστε συμβατοί όσον αφορά τον τρόπο ζωής.

5. Πόσο πιθανό είναι να σε δεχτούν οι γονείς του

Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να ρίξετε μια ματιά στην παρέα του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, στους γονείς αρέσουν οι φίλοι που έχουν τα παιδιά τους ή θέλουν οι φίλοι τους να είναι λίγο πιο συντηρητικοί.

6. Αν είναι πραγματικά σοβαρός μαζί σας

Δεν γνωρίζετε τους φίλους του; Δεν τους γνωρίσατε ποτέ, παρά μόνο κατά λάθος; Δεν τους έχετε γνωρίσει εκτός κι αν τον «ξεβολεύατε» αναγκαστικά;

Λοιπόν, αυτό είναι ένα σημάδι ότι δεν μιλάει σοβαρά για εσάς, ειδικά αν βγαίνετε ραντεβού για περισσότερους από έξι μήνες.

7. Αν κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση που μπορεί να μην το προσέξετε

Αν παρατηρήσετε ότι οι φίλοι του σας ρίχνουν συμπονετικά, μπερδεμένα ή λυπημένα βλέμματα, τότε θα πρέπει να ανησυχείτε! Είναι ένα σημάδι ότι σας απατά ή δεν είστε σημαντική για εκείνον με οποιοδήποτε τρόπο.

8. Αν μιλάει για εσάς πίσω από την πλάτη σας

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να δείτε είναι, αν παρατηρήσετε ότι οι φίλοι του συμπεριφέρονται ασυνήθιστα σκληρά, κακά ή ψυχρά απέναντί ​​σας. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό είναι ένα σημάδι ότι λέει άσχημα πράγματα για σας πίσω από την πλάτη σας ή ότι μπορεί να είστε γενικότερα ανεπιθύμητη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι καλό σημάδι.

9. Αν θέλετε να είστε μαζί του μακροπρόθεσμα

Οι φίλοι του θα είναι μέρος της ζωής του, με ή χωρίς εσάς μέσα. Εάν δεν αντέχετε να βρίσκεστε κοντά στους φίλους του, δεν πρέπει να σκεφτείτε να είστε κοντά του μακροπρόθεσμα. Αυτά τα πράγματα προκαλούν ρήξεις μεταξύ των ζευγαριών και αυτό δεν είναι καλό για την υγεία της σχέσης.

10. Οι πιθανότητές του να είναι επιτυχημένος στη ζωή

Αν οι πέντε φίλοι που έχει συνέχεια κοντά του δεν έχουν δουλειά, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα και γενικά είναι απαθείς, πιθανότατα δεν θα έχει και πολλά πράγματα στη ζωή του… εκτός κι αν αλλάξει τη ζωή του.

Δείτε Επίσης
Oι 3 πιο συχνοί ρόλοι του άνδρα: Ποιον αγαπούν οι γυναίκες περισσότερο;

11. Οι βασικές του αξίες

Οι φίλοι του πιθανότατα θα έχουν τις ίδιες αξίες με εκείνον. Εάν οι φίλοι του είναι πολύ θρησκευόμενοι, το πιθανότερο είναι ότι θα αρχίσει να στρέφεται προς τη θρησκευτικότητα καθώς μεγαλώνει, ακόμα κι αν δεν φαίνεται θρήσκος αυτή τη στιγμή.

Ομοίως, αν οι φίλοι του δεν εκτιμούν την εκπαίδευση, πιθανότατα δεν θα το κάνει ούτε αυτός. Κοιτάξτε τους φίλους του και αναρωτηθείτε, αν έχετε παρόμοιες αξίες με αυτούς. Αν δεν συμβαίνει, ίσως θέλετε να ξανασκεφτείτε τη σχέση σας μαζί του.

12. Αν είναι έτοιμος να κατασταλάξει

Οι άνθρωποι που έχουν ένα σωρό φίλους παντρεμένους είναι πολύ πιο πιθανό να παντρευτούν και να αναζητήσουν μακροπρόθεσμη δέσμευση σε σχέση με άτομα των οποίων οι φίλοι είναι ακόμα ελεύθεροι.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν όταν συναντάτε τους φίλους του φίλου σας για πρώτη φορά.

1. Να είσαι ο εαυτός σου

Είναι σημαντικό να εμφανίζεσαι ως ο αυθεντικός εαυτός σου. Σε κανέναν δεν αρέσει η προσποίηση. Να συμπεριφέρεστε όπως είστε καθημερινά και οι φίλοι του θα το εκτιμήσουν όπως και εκείνος. Δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε τα αθλητικά στατιστικά ή τα πιο πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων για να εντυπωσιάσετε τους φίλους του.

2. Να είστε προετοιμασμένες

Φυσικά, οι φίλοι του έρχονται με ένα οπλοστάσιο ερωτήσεων. Δεν θα το έκαναν οι φίλοι σου; Θέλουν να μάθουν για εσάς με τον ίδιο τρόπο που θέλετε να μάθετε για αυτούς. Θέστε όρια και ετοιμαστείτε να μιλήσετε.

3. Προσέξτε την εμφάνισή σας

Δεν χρειάζεται να ξεχυθείτε στα μαγαζιά και να ξοδέψετε σαν να μην υπάρχει αύριο! Αλλά φροντίστε να φαίνεστε περιποιημένη. Εκπροσωπείτε τον άνθρωπό σας και θέλετε να σας συστήσει περήφανα ως κυρία του. Όταν φαίνεστε καλά, αισθάνεστε καλά και το να νιώθετε καλά θα σας κάνει πιο άνετες.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.